Імплантація зубів в Туреччині

зубний імплантат
Написано Émilie

Ви розглядаєте можливість імплантації зубів в Туреччині, в Стамбулі? Зверніться за консультацією та отримайте найкращу ціну на успішну імплантацію зубів в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про імплантацію зубів в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях, і сайт не призначений для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує імплантація зубів в Туреччині?

У Стамбулі імплантація зубів коштує в середньому 400 євро. Ця ціна включає гвинт і абатмент. Коронка коштує 140 євро. Ми пропонуємо пакет “Все включено”: імплантати, гвинт, абатмент, коронка, таксі та готель у Стамбулі.

Процедура проводиться під місцевою анестезією і займає близько 1 години на один зуб. Операція вимагає 2 поїздки в Стамбул через процес загоєння. Одна поїздка для встановлення гвинта, і ще одна поїздка через 3 місяці для встановлення коронки.

Вартість імплантації зубів в Туреччині

Зубний імплантат NucleOss®279 €
Зубний імплантат Medigma®339 €
Зубний імплантат Medentika379 €
Зубний імплантат Nobel-Biocare500 €
Імплантат Astra® зубний імплантат570 €
Зубний імплантат Straumann®679 €

Зубні імплантати подарують вам красиві зуби і чарівну посмішку, але, перш за все, вони відновлять основну функцію зубів: жування. Стоматологічний туризм на Босфорі може стати відповіддю на досягнення ідеальної посмішки.

Чого ж ви чекаєте, щоб зробити вибір на користь імплантації зубів в Туреччині? Дотримуйтесь інструкції.

Schéma d'implant dentaire avec la couronne, le pilier et la vis.
Схема зубного імплантату з коронкою, абатментом і гвинтом.

Що таке зубний імплантат в Туреччині?

Зубний імплантат – це штучний корінь, який встановлюється в щелепну кістку. У вигляді гвинта він замінює корінь відсутнього або пошкодженого зуба, щоб отримати штучні зуби. Такі протези називаються зубними протезами з опорою на імплантати.

Працюючи як амортизатор між зубом і щелепною кісткою, зубний імплантат – це стрижень від 10 до 15 мм, який служить місцем кріплення штучного зуба.

Фото наших пацієнтів до і після імплантації

Навіщо встановлювати зубні імплантати?

Ось переваги:

  • Ефективне та комфортне жування
  • Покращена мова
  • Гарне здоров’я порожнини рота
  • Красива посмішка
  • Більша впевненість у собі та відсутність заїкання

Коли це потрібно робити?

Щоб встановити зубний імплантат, пацієнт повинен втратити і зуб, і корінь. Це можна розглядати на повністю сформованих щелепах. Якщо ясна в поганому стані, може знадобитися кісткова пластика або синус-ліфтинг.

Бажано дочекатися повного розвитку щелепної кістки, перш ніж вдаватися до плану стоматологічного лікування в Стамбулі, Ізмірі або Анталії. Тому бажанозачекати до 18 років, перш ніж відновлювати зуби в Туреччині.

Люди з ВІЛ також мають право на імплантацію зубів.

Schéma d'un implant dentaire
Схема зубного імплантату

З іншого боку, наступні медичні стани несумісні з імплантацією зубів за кордоном: аутоімунні захворювання, ревматоїдний артрит, діабет, гіпертонія і ниркова недостатність.

Який тип імплантату вибрати в Туреччині?

Матеріали

Титан рекомендується нашим пацієнтам у 70% випадків завдяки своїм переважним характеристикам: відмінній термо-, механічній та корозійній стійкості. Він також біологічно сумісний з організмом.

Цирконій частіше використовується для виготовлення вінірів. Цирконій твердіший за титан, і його стійкість також дуже ефективна.

Бренди

Ось бренди, які ми рекомендуємо:

  • Зубний імплантат NucleOss®: бренд недорогих зубних імплантатів, який дуже популярний у Стамбулі. Його доступна ціна не означає, що він має низьку якість. Навпаки, це один з найбільш рекомендованих імплантатів медичним органом FDA.
  • Зубний імплантат Medentika®: німецький бренд, відомий виробництвом зубних протезів. Високо цінується за якість і точність виготовлення, що робить дентальну імплантологію швидшою і безпечнішою.
  • Зубні імплантати Straumann®: інноваційний, високоякісний бренд. Це також найбільший постачальник імплантатів у світі, включаючи Туреччину. Це Роллс-Ройс імплантації.
logo Straumann

Як проходить процедура в Стамбулі?

Встановлення контакту

Перша консультація відбувається онлайн. Це перший контакт між стоматологом-хірургом, медичним координатором і пацієнтом. Вона зосередиться на зборі необхідної інформації: патологічного анамнезу, фотографій щелепи тощо, щоб визначити можливість встановлення зубного імплантату.

Очна консультація

Друга консультація відбудеться в Туреччині. Буде зроблено кілька рентгенівських знімків за допомогою техніки 3D-зображень. Ясна та кісткові тканини будуть проаналізовані, і буде з нято зліпок.

Установка зубного імплантату

Ця операція передбачає встановлення імплантату в я сна, щоб він виконував роль кореня. Хірург зробить надріз в яснах, щоб видалити клапоть ясен. Потім він глибоко свердлить, щоб вставити імплантат.

На завершення хірург накладає шви на ясна і вставляє гвинт для загоєння. Також може бути встановлена тимчасова зубна коронка.

Pose d'un implant dentaire dans une gencive
Встановлення зубного імплантату в ясна

Етап загоєння

Ясна відпочивають, поки імплантат зростається з кісткою. Ця фаза може тривати від 2 до 3 місяців. У цей період важливо підтримувати бездоганну гігієну порожнини рота. Ви також повинні приймати ліки, рекомендовані вашим хірургом.

Установка зуба

Цей завершальний етап передбачає встановлення зубного протеза на імплантат. Хірург використовує абатмент, щоб прикрутити його до імплантату. Він слугуватиме основою для штучного зуба. Протез вирізається за формою, розміром і кольором сусідніх зубів.

Дізнайтеся більше про стоматологічну хірургію в Туреччині.

Скільки часу займає установка зубного імплантату в Стамбулі?

Сеанс може тривати від 1 до 3 годин. Тривалість встановлення зубного імплантату значною мірою залежить від кількості імплантатів, які потрібно встановити. Досвід і професіоналізм стоматолога також визначають необхідний час.

Cabinet dentaire à Istanbul
Стоматологічна хірургія в Стамбулі

Чи боляче ставити зубний імплантат?

Імплантація зубів в Стамбулі безболісна. Вона проводиться під місцевою анестезією. Однак після операції і в період загоєння ви можете відчувати певний дискомфорт у щелепі та яснах.

Прийом знеболюючих і протизапальних препаратів допоможе вам краще впоратися з фазою загоєння. З іншого боку, можуть виникнути побічні реакції, такі як набряк, припухлість або незначна кровотеча.

Для зменшення набряку достатньо прикласти пакет з льодом до набряклої ділянки на 20 хвилин.

Скільки зубних імплантатів можна встановити за один раз?

За одну операцію можна встановити від 4 до 8 зубних імплантатів. Операція проводиться під загальним наркозом.

Нижче описані методики встановлення декількох імплантатів за одну операцію:

Методика All-on-4

Передбачає встановлення відразу 4 зубних імплантатів в день операції. 4 імплантати прикручуються один до одного на металевому стрижні. Тимчасові протези також встановлюються в той же день, а після загоєння замінюються на постійні протези.

Читати далі: Лікування зубів “все на 4-х” в Стамбулі

Schéma d'implant dentaire all-on-4
Схема імплантації зубів “все на 4

Методика All-on-6

Ця методика передбачає встановлення відразу 6 імплантатів для посилення опори нових зубних протезів. Ми рекомендуємо її для лікування людей, які тривалий час були беззубими.

Schéma d'implant dentaire all-on-6
Схема імплантації на 6 зубних імплантатах

Читати далі: Лікування зубів “все на 6” в Стамбулі

Скільки триває перебування в Стамбулі для імплантації зубів?

Процедура імплантації зубів в Туреччині вимагає двох візитів до Стамбула:

  • Перше медичне перебування в Стамбулі триває 5 днів і дозволить встановити імплантат в тканину ясен;
  • Другий візит до Стамбулу відбудеться після загоєння, протягом 3 місяців, і триватиме 8 днів, щоб встановити зубний протез. Слід зазначити, що протез може бути встановлений навіть через 6 місяців. Чим довше ви чекаєте, тим більше впевненості в успішному загоєнні.
Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Чудовий панорамний вид на Стамбул з видом на Босфор

Запобіжні заходи

Щоб забезпечити успіх імплантації та оптимальне відновлення, ми рекомендуємо дотримуватися наступних запобіжних заходів:

  • Киньте палити;
  • За кілька тижнів до операції припиніть будь-яке медичне лікування. Не приймайте аспірин або протизапальні засоби за кілька днів до операції;
  • Не займатися напруженою діяльністю перед операцією;
  • Підтримуйте належну гігієну порожнини рота на щоденній основі;
  • Не вживати гарячу їжу протягом декількох тижнів після операції;
  • Їжте рідку і не дуже гостру їжу. Обмежте вживання солодких напоїв, віддаючи перевагу простій воді;
  • Не спати на щоках. Уникайте сну на щоках, віддавайте перевагу сну на спині;

Як довго можна не палити після імплантації зубів?

Після встановлення зубних імплантатів ми рекомендуємо відмовитися від куріння. Це пов’язано з тим, що курці мають більший ризик розвитку інфекції після імплантації кісткової тканини. Однак ми розуміємо, що відмовитися від куріння за один день нелегко.

Ми можемо лише порекомендувати вам максимально обмежити споживання, щоб ви могли позбутися цієї звички крок за кроком, і відновити куріння лише через 3-4 місяці після імплантації.

Coordinatrice avec une patiente
Координатор з пацієнтом

Щоб зробити вашу поїздку більш зручною, ми пропонуємо спеціальні послуги для людей з обмеженими можливостями.

Підготовка медичної поїздки в Туреччину

Ви вирішили наважитися і полетіти в Стамбул, щоб зробити собі гарний зубний ряд? Наш координатор може спланувати вашу поїздку.

крок 1: Оберіть найкращу стоматологічну клініку в Туреччині

Досвід хорошого хірурга створює репутацію практики або клініки. Тому, вибираючи клініку імплантації зубів в Туреччині, покладайтеся на репутацію стоматолога: його досвід, відгуки пацієнтів і фотографії до і після операції.

крок 2: Підготовка до візиту

Більшість стоматологічних клінік у Стамбулі пропонують пакети “все включено “: квитки на літак, трансфер, проживання та стоматологічну операцію в Туреччині. Цей тип пакету дуже практичний, оскільки всі витрати, пов’язані з вашою поїздкою, візьме на себе координатор і організує її.

Відео про імплантацію зубів в Туреччині

Найкращі міста Туреччини для недорогого лікування зубів

Стамбул

Столиця Туреччини, Стамбул, – ідеальне місце для того, щоб повернути собі гарну посмішку. Переліт з Парижа до Стамбула коштує 140 євро. Що стосується проживання, то середня вартість проживання в розкішному готелі в Стамбулі становить 60 євро за ніч.

Нарешті, пересуватися чарівною турецькою столицею також дуже просто. Поїздка на таксі на 1 км коштує всього 0,45 євро.

Ізмір або Анталія

Портове місто на Егейському морі, Ізмір – одне з найпривабливіших міст Туреччини. Розкішні готелі Ізміра відкриють вам свої двері за 50 євро за ніч.

Дістатися з готелю до клініки також не складе труднощів у цьому піднесеному турецькому портовому місті. Таксі в Ізмірі або Анталії коштує в середньому 0,53 євро за 1 км.

Читайте також: Голлівудська посмішка в Туреччині

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують деякі рідкісні ризики, пов’язані з зубними імплантатами:

  • Пошкодження ясен і кісток;
  • Пошкодження кровоносних судин;
  • Пошкодження нервів ;
  • Проблеми з носовими пазухами;
  • Перелом імплантату;
  • Зубна інфекція.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, Ізмірі або Анталії, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві, щоб уникнути будь-яких незручностей.

Слід зазначити, що в ісламі встановлення зубних імплантатів не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для усунення дефекту.

coordinatrice à Istanbul
Підготовка медичного кошторису координатором

Скільки коштує імплантація зубів в Туреччині?

Середня вартість зубного імплантату в Туреччині становить 350 євро. Найкращий бренд імплантатів – Straumann®, який коштує 550 євро. Ця ціна включає імплантат, абатмент і порцелянову або цирконієву коронку, а також післяопераційне спостереження.

Ця ціна може змінюватися, якщо необхідна кісткова пластика або пломбування гайморових пазух. Якщо ви виберете Туреччину, ви гарантовано заплатите до 70% менше, ніж в Європі, і можете бути впевнені в якості наданої допомоги.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми допоможемо вам максимально використати свій досвід і гарантуємо, що ваша імплантація зубів в Туреччині буде успішною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго служить зубний імплантат в Туреччині?

Виробники зазвичай гарантують, що їхні імплантати прослужать від 10 до 15 років. Однак в реальності термін служби зубних імплантатів в Туреччині, як і в інших країнах, набагато більший. Протез може навіть прослужити пацієнтові все життя.

Встановлення зубного імплантату є абсолютно безболісним, оскільки пацієнт отримує місцеву анестезію. Сучасні методики, що застосовуються в Туреччині, гарантують, що область, в якій працює стоматолог-хірург, ідеально засинає.

Показник успішності імплантації зубів в Туреччині є оптимальним. Він коливається між 90 і 98%, що відповідає середньоєвропейському показнику. Цей показник стосується не тільки самої установки і наступних тижнів, але і довгострокової міцності імплантату після його приживлення.

Зубний імплантат фіксується безпосередньо в щелепну кістку. Тому він є незалежним. З іншого боку, мостовидний протез спирається на зуби, що знаходяться поруч із замінюваними. Це передбачає їх девіталізацію для того, щоб підрізати, що дуже прикро, коли вони здорові.

Найпоширеніші бренди, що використовуються в Туреччині, є всесвітньо відомими. Це Straumann (Швейцарія), Medentika (Німеччина), Nobel Biocare (Швеція), BioHorizons (США), MIS Implants (Ізраїль) і Neodent (Бразилія).

Установка імплантату вимагає двох візитів до Туреччини. Перший триває 3 дні для встановлення імплантату, що займає від 1 до 3 годин. Другий візит триває 2 дні для встановлення коронки, що займає менше 1 години. між двома візитами проходить від 3 до 6 місяців.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️