Баріатрична хірургія в Туреччині

баріатрична хірургія Туреччина 1
Написано Maria

Баріатрична хірургія в Туреччині – це операція, яка впливає на шлунок і спосіб перетравлення їжі. Вона призначена для того, щоб зробити шлунок набагато меншим, щоб людина відчувала себе ситою після вживання невеликої кількості їжі. Ці процедури відомі як шлунковий рукав, шунтування шлунка і шлунковий балон.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про баріатричну хірургію в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни професійної медичної консультації.

Ціни на баріатрія в Туреччині

Вартість баріатричної операції в Туреччині дуже доступна. За рукавну гастректомію вам доведеться заплатити 2 300 євро, за шунтування шлунка – 3 500 євро, за шлунковий балон – 2 100 євро, а за шлунковий ботокс – 1 200 євро. Тривалість перебування в Стамбулі – 6 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти.

Рукавна гастректомія2300 €
Шунтування шлунка3500 €
Шлунковий балон2100 €
Ботокс шлунка1200 €

Що таке баріатрична хірургія?

Баріатрична хірургія в Туреччині дуже популярна. Хірургія схуднення або хірургія ожиріння – це гормональна хірургія, що включає в себе різноманітні процедури, які проводяться пацієнтам з надмірною вагою. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Вона вважається планом лікування для пацієнтів з ІМТ 35 кг м2 або більше, які пройшли адекватну програму фізичних вправ і дієти, але не досягли успіху, а також мають супутні захворювання, пов’язані з ожирінням, такі як гіпертонія, непереносимість глюкози, цукровий діабет, гіперліпідемія тощо.

Нижче наведені деякі з різних процедур, що використовуються для зменшення розміру шлунка.

Різні баріатричні операції в Туреччині

Оздоровчий туризм процвітає в Туреччині. Лікарні та клініки реєструють велику кількість пацієнтів. Найпоширенішими баріатричними операціями в Туреччині є бандажування шлунка (відоме як гастропластика), шлунковий рукав (відоме як гастректомія) і шлунковий балон.

Шунтування шлунка

Шунтування шлунка в Туреччині допомагає схуднути, змінюючи спосіб, у який шлунок і тонкий кишечник переробляють їжу, яку ви їсте.

Методика шунтування шлунка передбачає поділ шлунка на невеликий верхній відділ і набагато більший “залишковий” нижній відділ, а потім реорганізацію тонкої кишки, щоб з’єднати її з обома. Їжа оминає більшу частину шлунка, і засвоюється менше калорій.

Schéma avant et après d'un bypass gastrique
Схема до і після операції шунтування шлунка

У Стамбулі ця операція виконується лапароскопічно і не пов’язана з глибокими розрізами шкіри або болем. Операція проводиться під загальним нарко зом і триває в середньому 1 годину.

Шлунковий рукав

Шлункове бандажування в Туреччині є безпечною і однією з найпопулярніших баріатричних операцій, оскільки вона знижує ризик пов’язаних з ожирінням проблем зі здоров’ям, таких як хвороби серця, безпліддя, рак, високий рівень холестерину і високий кров’яний тиск, одночасно допомагаючи вам схуднути.

Видаляється більша частина шлунка, в тому числі та частина, яка виробляє гормон, що викликає відчуття голоду. Передумовою для цієї операції є індекс маси тіла (ІМТ) 35 або більше. Ця операція також відома як гастректомія.

Schéma avant et après d'une sleeve gastrique
Схема шлункового рукава до і після

У Туреччині рукав виконується лапароскопічно і не пов’язаний з глибокими розрізами шкіри або болем. Операція проводиться під загальним наркозом і триває в середньому 1 годину.

Туреччина є найкращим варіантом для них, оскільки ціни доступні, а хірурги компетентні.

Шлунковий балон

Балонування шлунка в Туреччині – одна з найпопулярніших безопераційних операцій для схуднення. Пацієнти з індексом маси тіла (ІМТ) від 30 до 40 можуть отримати вигоду.

Процедура балонування шлунка в Туреччині складається з гнучкого, розширюваного балона, трубки для доставки і системи наповнення. Внутрішньошлунковий балон занадто великий, щоб пройти через кишечник, і призводить до відносно тривалого відчуття ситості з меншими порціями їжі.

Загалом, балонування шлунка значно зменшує розмір порцій і допомагає досягти довгострокових цілей зі зниження ваги.

Schéma de la pose d'un ballon gastrique
Схема встановлення шлункового балона

Балон вводиться в шлунок ендоскопічно. Процедура займає приблизно 20-25 хвилин. Спочатку проводиться діагностична ендоскопія, щоб переконатися, що у вас немає жодних проблем зі здоров’ям, які можуть перешкодити встановленню балона (наприклад, виразка).

Шлунковий балон Allurion Elipse ковтається, розміщується в шлунку і надувається фізіологічним розчином. Він евакуюється природним шляхом через 6 або 12 місяців, залежно від обраного лікування.

Багато людей з-за кордону обирають Туреччину для проведення шлункового балона, тому що лікарі в Стамбулі є професійними та досвідченими у своїй галузі.

Ботокс шлунка

Процедура ботокса шлунка передбачає ін’єкції ботокса в певні ділянки шлунка, щоб зменшити навантаження на м’язи шлунка. Таким чином, процес травлення в шлунку сповільнюється.

Injection de botox gastrique à une patiente
Введення ботоксу в шлунок пацієнта

Ін’єкції ботоксу в шлунок використовуються для блокування нервів у певних ділянках шлунка. Це одноразова процедура. Її мета – придушити апетит і сповільнити моторику шлунка, щоб пацієнт міг з’їсти фрикадельку або миску йогурту і залишатися ситим протягом тривалого часу. У науковій літературі не спостерігається значного пошкодження шлунка.

Коли слід розглянути можливість баріатричної операції?

Баріатрична хірургія, як правило, пропонується пацієнтам з дуже високим ступенем ожиріння (з індексом маси тіла понад 40) або пацієнтам з індексом маси тіла понад 35, які мають інші серйозні проблеми зі здоров’ям, такі як діабет або серцево-судинні захворювання.

Une femme mesurant son tour de taille
Жінка вимірює свою талію

Ви можете розглянути можливість баріатричної операції, але тільки після того, як ви спробуєте інші рішення. Першим кроком зазвичай є спроба змінити те, що ви їсте і п’єте, а також вашу повсякденну активність і фізичні вправи. Деякі ліки можуть допомогти людям схуднути. Хірургічне втручання зазвичай розглядається лише після того, як були випробувані інші варіанти.

Користь втрати ваги для здоров’я включає в себе поліпшення перебігу діабету 2 типу, зниження кров’яного тиску і поліпшення здоров’я серця.

У вас ВІЛ? Для вас створена спеціальна клініка, де ви зможете пройти баріатричну операцію в умовах повної безпеки для вас і персоналу.

Який тип баріатричної операції найкраще підходить для мене?

Вибір типу операції залежить від багатьох факторів, у тому числі від ваги, яку ви хочете скинути, а також від наявних у вас захворювань.

Ваш лікар проведе детальну оцінку і обговорить з вами найкращий варіант, включаючи ризики.

Simulation avant et après d'une chirurgie bariatrique
Пацієнт з надмірною вагою

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час баріатричної операції можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Кислотний рефлюкс;
  • Хронічна нудота і блювота;
  • Розширення стравоходу;
  • Неможливість вживати певні продукти;
  • Непрохідність шлунку.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікарі.

Більше того, ця операція дозволена в ісламі. Це халяльна хірургія, а не харам, оскільки вона приносить користь здоров’ю і покращує якість життя людини.

Щоб зробити ваше перебування більш приємним, ми пропонуємо спеціальну допомогу для людей з обмеженими можливостями (PRM) з моменту прибуття в аеропорт до готелю та клініки.

Післяопераційне спостереження після баріатричної операції в Стамбулі

Після баріатричної операції в Стамбулі вам потрібно буде внести значні зміни в свій спосіб життя, щоб схуднути і не набирати зайву вагу. Наприклад, вам потрібно буде дотримуватися дієтичного режиму і, ймовірно, приймати вітаміни або інші добавки протягом усього життя. Ваша програма схуднення також включатиме підвищену фізичну активність.

Simulation d'une perte de poids par chirurgie bariatrique
Моделювання втрати ваги за допомогою баріатричної хірургії

Після операції ви почнете вживати рідку їжу. Протягом наступних кількох тижнів ви перейдете на пюре, а потім на тверду їжу. Порції їжі стануть набагато меншими, і, можливо, вам доведеться відмовитися від пиття під час їжі через маленький шлунок.

У деяких випадках пацієнти спочатку втрачають вагу, але потім їх організм звикає до змін, викликаних операцією, і вони можуть повернути частину втраченої ваги.


Якщо ви вагаєтесь, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за меншу ціну.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

У чому різниця між шлунковим бандажем і шунтуванням?

Під час рукавної операції хірург назавжди видаляє 80% об’єму шлунка. При шунтуванні, з іншого боку, хірург зменшує об’єм шлунка і вирізає частину тонкої кишки. Це означає, що шунтування є оборотним, тоді як рукавна операція є незворотною.

Ваші шанси завагітніти після баріатричної операції в Туреччині навіть вищі, оскільки втрата ваги збільшує показники фертильності. Однак, щоб уникнути недоліків, слід почекати щонайменше рік після операції, перш ніж розглядати питання про вагітність.

Так, пацієнт, який переніс бандажування шлунка, може пройти шунтування або рукавну операцію. При цьому операція стає складнішою. Крім того, ризик ускладнень після операції вищий, ніж у пацієнта без бандажування шлунка.

Ви можете відновити заняття спортом, але повинні почекати щонайменше 3 тижні після операції. Також необхідно отримати згоду хірурга. Крім того, відновлення фізичних навантажень має бути поступовим. Потрібно поступово збільшувати тривалість та інтенсивність навантажень.

Якщо ви хочете зробити операцію по зниженню ваги, то Туреччина – найкраще місце для цього. Саме тут ви знайдете найкращих хірургів у світі, а також найкращі ціни на операції. Крім того, Туреччина є домом для високотехнологічних лікарень.

Якщо у вас виникли будь-які ускладнення після баріатричної операції в Туреччині, вам слід негайно звернутися до свого хірурга. Лікування, повторні операції та проживання в лікарні безкоштовні. Ви також маєте право на післяопераційне спостереження. Ви самостійно оплачуєте авіапереліт.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️