Косметична хірургія в Туреччині

косметична хірургія Туреччина 1
Написано Émilie

Ви плануєте зробити пластичну операцію в Стамбулі, Туреччина? Ось ТОП-10 найпопулярніших процедур для жінок і чоловіків в кращих клініках Туреччини. Ключові показники: тривалість перебування, операція, госпіталізація, час відновлення та тип анестезії.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про косметичну хірургію в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Вартість пластичної хірургії в Туреччина

Вартість косметичної хірургії в Туреччині дуже доступна. Трансплантація волосся коштує 1 800 євро, збільшення грудей – 2 500 євро, ліпосакція – 1 900 євро, блефаропластика – 1 400 євро і ринопластика – 1 800 євро. А також 2 800 євро за абдомінопластику, 2 700 євро за ліпофілінг сідниць, 1 400 євро за зниження лінії росту волосся, 2 200 євро за балонну операцію на шлунку і 1 500 євро за пенопластику.

Середня тривалість перебування в Стамбулі – 8 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти.

Трансплантація волосся1800 €
Збільшення грудей2500 €
Ліпосакція1900 €
Блефаропластика1400 €
Ринопластика1800 €
Абдомінопластика2800 €
Ліпофілінг сідниць2700 €
Опущення чола1400 €
Шлунковий балон2200 €
Пенопластика1500 €

Вступ

Естетична хірургія в Туреччині залишається кращим рішенням для виправлення естетичних дефектів, які виникають внаслідок народження, хвороби, нещасного випадку або дефекту в організмі. Вона дозволяєприкрасити і поліпшити певні аспекти тіла з естетичних або практичних і функціональних міркувань.

Туреччина приваблює так багато пацієнтів, тому що має найкращих пластичних хірургів, найкращі клініки та найкращі лікарні. Але, перш за все, вона пропонує дуже привабливі ціни, до 70% дешевші, ніж в Європі, завдяки вигідній турецькій валюті (турецька ліра) і пакету “все включено ” (проїзд, проживання, перебування, госпіталізація, операція, медикаменти).

chirurgien esthétique en Turquie
Косметичний хірург в Туреччині

Медичний туризм відіграє важливу роль у Туреччині, а косметична хірургія є висококонкурентним сектором.

Крім того, що Туреччина знаходиться на передньому краї технологій пластичної хірургії, вона також пропонує найкращі умови для перебування(транспорт преміум-класу, VIP-готель, дуже швидке лікування).

Крім того, є доступ для людей з обмеженою мобільністю (PRM), а також послуга прокату інвалідних візків. Ви отримаєте спеціальну допомогу на місці, з моменту виходу з літака в аеропорту, до вашого готелю і клініки.

Статистика 2022: Косметична хірургія в Туреччині

У 2022 році медичний туризм з метою косметичної хірургії зріс на 85% і, за оцінками, приніс Туреччині 1,9 мільярда доларів. Країна також створила нову інфраструктуру і запустила послуги перекладу для іноземних пацієнтів. Крім того, цінова політика контролюється державою за допомогою спеціальних нормативних актів. Цим пояснюється успіх косметичної хірургії в Стамбулі чи Анталії.

Згідно з дослідженням Міжнародного інституту естетичної хірургії (ISAPS), щороку в Європі проводиться в середньому 522 000 процедур косметичної хірургії. З боку Босфору до 2021 року в Туреччині буде проведено понад 800 000 хірургічних процедур, а до 2022 року – 940 000 у Стамбулі.

Фото до і після

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie

Найпопулярніші операції в Туреччині

До пластичної хірургії в Туреччині вдаються як жінки, так і чоловіки, а хірургічні процедури варіюються залежно від потреб і цілей кожного пацієнта. Пропонуємо вашій увазі найпопулярніші процедури пластичної хірургії для чоловіків і жінок в Туреччині:

Косметична хірургія для жінок

Жінки продовжують піддаватися найбільшій кількості косметичних операцій. На них припадає 70% всіх пацієнтів косметичної хірургії.

Chirurgie esthétique pour femmes
Косметична хірургія для жінок

Найпопулярнішими косметичними операціями для жінок є :

  • Ліпосакція стегон, живота і стегон: ліпосакція – це процедура, спрямована на корекцію зовнішнього вигляду і схуднення шляхом видалення жиру з області стегон, живота і стегон.
  • Пластикагрудей: жінки часто проходять цю хірургічну процедуру для реконструкції грудей після видалення після раку, збільшення або зменшення грудей.
  • Опусканнячола: ця косметична хірургічна процедура полягає в корекції занадто великого чола. Вона виводить лінію росту волосся вперед, щоб гармоніювати з рештою обличчя.
  • Підтяжкаповік або блефаропластика: ця хірургічна процедура використовується, серед іншого, для стирання зморшок, вікових слідів і недоліків. Виконується в рамках омолодження обличчя.
  • Збільшення с ідниць або BBL (бразильська підтяжка сідниць): полягає у зміні форми або заповненні западин сідниць жиром, взятим з інших частин тіла.

Косметична хірургія для чоловіків

Чоловіки складають 30% пацієнтів косметичних хірургів в Туреччині.

Chirurgie esthétique pour homme
Косметична хірургія для чоловіків

Найпопулярнішими косметичними операціями для чоловіків є

  • Трансплантація волосся: виконується для маскування облисіння або алопеції. Дозволяє потовщити поріділі ділянки шляхом повторної імплантації волосся, взятого з донорської зони.
  • Блефаропластика: виправляє проблему опущених повік, які роблять обличчя старим і втомленим.
  • Ліпосакція живо та: полягає у відсмоктуванні та вилученні жиру і шкіри з живота. Цей метод дуже популярний серед чоловіків і жінок з надмірною вагою.
  • Ринопластика: ця естетична процедура передбачає зміну або корекцію розміру і форми носа з естетичних причин, а також з функціональних причин (корекція дихання, зменшення хропіння і т.д.)
  • Пенопластика: ця хірургічна процедура полягає у подовженні розміру та збільшенні окружності статевого члена.

Косметична операція повинна проводитися кваліфікованим ліка рем для досягнення надійних і тривалих результатів. У Туреччині професія косметичного хірурга дуже популярна і відіграє дуже важливу роль в економіці країни.

У Туреччині налічується понад 1200 фахівців з косметичної хірургії, які мають сертифікати і визнані у всьому світі, оскільки їхні лікарі є випускниками провідних міжнародних шкіл.

Читайте також: Стоматологічна хірургія в Туреччині

Важливо відзначити, що косметична хірургія не заборонена в ісламі. За певних обставин вона дозволена і навіть рекомендована. Таке лікування надає медичну користь для поліпшення якості життя і повинно вважатися халяльним, а не забороненим.

Топ-10 популярних косметичних операцій в Туреччині

  1. Трансплантація волосся;
  2. Збільшення грудей;
  3. Ліпосакція
  4. Блефаропластика
  5. Ринопластика
  6. Абдомінопластика
  7. Ліпофілінг сідниць;
  8. Опусканнячола;
  9. Балонування шлунка;
  10. Пенопластика.
Passeport pour voyager en Turquie
Паспорт для поїздки в Туреччину

Пересадка волосся (імплантація волосся)

  • Визначення: Трансплантація волосся – це хірургічне лікування, яке полягає в імплантації волосся на шкіру голови. Трансплантати беруться із задньої частини черепа.
  • Коли потрібна пересадка волосся?
    Трансплантація волосся необхідна, щоб приховати облисіння або алопецію. Також вона необхідна для надання волоссю об’єму. Мінімальний вік для пересадки волосся – 18 років.
Photo avant et après d'une greffe de cheveux en Turquie
Фото до і після пересадки волосся в Туреччині

Операція з пересадки волоссятриває від 2 до 6 годин. Пересадка волосся зазвичай проводиться під місцевою анестезією. Ризики та потенційні побічні ефекти – погане відростання, запалення, набряк, набряк або інфекція. Перебування в лікарні не передбачено, оскільки операція проводиться амбулаторно.

Обов’язкове перебування в Туреччині становить 7 днів. Час відновлення – 10 днів. Остаточний результат пересадки волосся досягається протягом 9-12 місяців. Відростання видно через 3 місяці.

Звіт про пересадку волосся в Туреччині

Збільшення грудей (грудний імплантат)

  • Визначення: Збільшення грудей – це хірургічна процедура, яка включає в себе імплантацію грудних протезів для поліпшення розміру і форми грудей.
  • Коли проводиться збільшення грудей?
    Збільшення грудей проводять з естетичних міркувань або для корекції незначного птозу грудей. Мінімальний вік – 18 років.
Photo avant et après d'une augmentation mammaire en Turquie
Фото до і після збільшення грудей в Туреччині

Операція зі збільшення грудей триває від 1 до 2 годин. Збільшення грудей проводиться під загальним наркозом. Ризики та потенційні побічні ефекти – дефляція, розрив імплантату, кровотеча або інфекція. Перебування в лікарні становить 48 годин.

Обов’язкове перебування в Туреччині становить від 7 до 10 днів. Контрольний огляд слід проводити протягом 3-6 місяців. Час о дужання – 15 днів. Остаточний результат видно відразу після операції.

Звіт про збільшення грудей

Ліпосакція (стегна, живіт, стегна)

  • Визначення: Ліпосакція полягає у відсмоктуванні та видаленні надлишків підшкірного жиру з рук, живота, стегон і стегон.
  • Коли проводиться ліпосакція?
    Ліпосакція необхідна, коли звичайні методи схуднення не дали результатів. Вона видаляє зайві жирові клітини, накопичені в таких зонах, як стегна, живіт, спина, руки, любовні ручки, литки, щиколотки і коліна. Рекомендується особам старше 18 років.
Simulation photo avant et après d'une liposuccion
Фотомоделювання до і після ліпосакції

Ліпосакція триває в середньому 2 години. Ліпосакція проводиться під місцевою або загальною анестезією, в залежності від зон, які підлягають обробці, і кількості жиру. Ризики та потенційні побічні ефекти включають синці, болі, інфекції та набряки.

Госпіталізація триває 48 годин. Обов’язкове перебування в Туреччині становить від 7 до 10 днів. Час одужання – від 10 до 15 днів. Перший результат видно через 2 тижні, а остаточний – через 3 місяці.

Звіт про ліпосакцію

Блефаропластика (пластика повік)

  • Визначення: блефаропластика – це операція з поліпшення зовнішнього вигляду верхніх і нижніх повік.
  • Коли проводиться блефаропластика?
    Блефаропластика необхідна для корекції провисання повік і зменшення мішків під очима. Мінімальний вік для операції – 18 років.
Simulation photo avant et après d'une blépharoplastie
Фото до і після блефаропластики з фотомоделюванням

Операція блефаропластики триває від 1 до 2 годин. Блефаропластика зазвичай проводиться під місцевою анестезією. Ризики та потенційні побічні ефекти – надмірна сльозотеча, чутливість до світла, печіння та сухість шкіри.

Блефаропластика не передбачає перебування в лікарні, оскільки в цьому немає необхідності. Обов’язкове перебування в Туреччині становить 5 днів. Час відновлення – від 5 до 10 днів. Остаточний 100% результат видно відразу після операції.

Звіт про блефаропластику

Ринопластика (операція на носі):

  • Визначення: Ринопластика – це хірургічна процедура, яка передбачає зміну форми і розміру носа з естетичних або функціональних причин.
  • Коли проводиться ринопластика?
    Ринопластика доступна з 18 років. Вона необхідна для зменшення горбинки на носі або для випрямлення перенісся.
Photo avant et après d'une rhinoplastie
Фото до і після ринопластики

Процедура ринопластики триває від 1 до 2 годин. Ринопластика зазвичай проводиться під загальним наркозом. Ризики та потенційні побічні ефекти – нерівність, деформація кінчика носа та непривабливі шрами.

Перебування в лікарні рідко перевищує 24 години. Обов’язкове медичне перебування в Туреччині становить 7 днів. Час о дужання – 14 днів. Остаточний результат ринопластики досягається протягом 6 місяців.

Інтерв’ю з хірургом про ринопластику

Абдомінопластика

  • Визначення: абдомінопластика – це операція по зменшенню кількості жиру або шкіри навколо живота.
  • Коли роблять абдомінопластику?
    Абдомінопластика необхідна для зменшення надлишків шкіри на животі після вагітності або надмірної втрати ваги. Вона доступна з 18 років.
Photo avant et après d'une abdominoplastie
Фото до і після абдомінопластики

Процедура абдомінопластики триває від 2 до 4 годин. Зазвичай абдомінопластика проводиться під загальним наркозом. Ризики та потенційні побічні ефекти – інфекція, кровотеча, погане загоєння та тромбоемболія легеневої артерії.

Госпіталізація триває 24 години. Обов’язковий термін перебування в Туреччині – 7 днів. Час одужання становить від 15 до 20 днів. Остаточний результат абдомінопластики досягається через 6 тижнів і зберігається роками.

Звіт про абдомінопластику

Ліпофілінг сідниць (бразильська підтяжка сідниць BBL)

  • Визначення: Ліпофілінг сідниць, або бразильська підтяжка сідниць – це операція, яка полягає у введенні в сідниці жиру, аспірованого з інших частин тіла.
  • Коли проводиться ліпофілінг сідниць?
    Бразильська підтяжка сідниць необхідна для збільшення об’єму сідниць і надання їм більш молодого вигляду. Мінімальний вік для проведення цієї операції – 18 років.
Simulation photo avant et après d'un BBL
Фото до і після моделювання BBL

Процедура ліпофілінгу сідниць триває від 2 до 4 годин. Ліпофілінг сідниць зазвичай проводиться під загальною анестезією. Ризики та потенційні побічні ефекти – це необхідне переливання крові, жирова тромбоемболія легеневої артерії та потрапляння введеного жиру в кровотік.

Госпіталізація триває 48 годин. Обов’язкове медичне перебування в Туреччині триває від 7 до 10 днів. Час о дужання – від 15 до 20 днів. Остаточний результат бразильської підтяжки обличчя досягається через 6 місяців.

Інтерв’ю з хірургом BBL

Опускання чола (зменшення чола)

  • Визначення: Опускання чола, або зменшення чола – це операція, яка полягає в зменшенні верхньої частини чола, щоб вивести лінію росту волосся вперед.
  • Коли необхідна операція зі зменшення чола?
    Зменшення чола необхідне, коли лоб занадто великий або непропорційний до решти обличчя. Мінімальний вік для цієї операції – 18 років.
Photo avant et après d'un abaissement de la ligne frontale
Фото до і після зменшення чола

Операція зі зменшення чола триває від 1 до 2 годин. Зменшення чола зазвичай проводиться під загальною анестезією. Ризики та потенційні побічні ефекти включають оніміння, втрату чутливості волосся, кровотечу, непривабливі рубці, синці та набряки.

Госпіталізація триває 24 години. Обов’язковий термін перебування в Туреччині – 7 днів. Реабілітація триває від 10 до 15 днів. Остаточний результат зменшення чола досягається через 6 місяців.

Відео про зменшення лоба

Шлунковий балон

  • Визначення: Шлунковий балон – це ендоскопічна, нехірургічна операція, яка полягає в розміщенні балона в шлунку, щоб створити відчуття ситості і спонукати пацієнта менше їсти.
  • Коли використовується шлунковий балон?
    Шлунковий балон необхідний для зниження ваги пацієнтам з надмірною вагою з ІМТ від 27 до 40. Мінімальний вік – 18 років.
Photo avant et après d'un ballon gastrique
Фото до і після балонування шлунка

Процедура балонування шлунка займає від 1 до 2 годин. Процедура виконується перорально, без необхідності загального наркозу. Ризики та потенційні побічні ефекти – біль у животі, нудота та часта блювота в перші кілька днів.

Період госпіталізації відсутній, оскільки лікування проводиться амбулаторно. Обов’язкове перебування в Туреччині – 3 дні. Час відновлення – 3 дні. Остаточний результат досягається через 6 місяців.

Шлунковий балон відео

Пенопластика (збільшення пеніса)

  • Визначення: Пенопластика, або фалопластика – це хірургічна процедура, яка полягає у введенні гіалуронової кислоти для подовження статевого члена і збільшення його окружності, що призводить до загального збільшення статевого члена.
  • Коли проводиться пенопластика?
    Пенопластика необхідна для збільшення статевого члена, поліпшення сексуальної активності або лікування проблем передчасної еякуляції. Мінімальний вік для цієї операції – 18 років.
Un homme en pleine confiance de virilité
Чоловік з повною впевненістю

Пенопластика триває від 1 до 2 годин. Пенопластика проводиться під загальним наркозом. Ризики та потенційні побічні ефекти – інфекції, гематоми та деформація пеніса. Госпіталізація триває 24 години.

Обов’язкове перебування в Туреччині – від 7 до 10 днів. Час відновлення – від 15 до 20 днів. Остаточний результат видно відразу після операції і дозволяє отримати приріст від 1 до 4 см.

Відео про пенопластику

Ми допоможемо вам зробити операцію успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Чи покривається косметична хірургія в Туреччині соціальним страхуванням?

Як в Європі, так і в Туреччині, лікування, проведене з суто естетичною метою, не покривається соціальним страхуванням. Крім того, європейське медичне страхування не покриває лікування, проведене в країні за межами Європейського Союзу.

Вартість життя в Туреччині набагато нижча, ніж в Європі. Для турків, середня зарплата яких становить 380 євро, косметична хірургія все ще залишається дуже дорогою. З іншого боку, для іноземців вона набагато дешевша, незважаючи на високу якість доступних процедур.

Все залежить від типу проведеної операції. Наприклад, лікування відстовбурчених вух можливе з дитинства, тоді як на збільшення грудей доведеться почекати до пізнього підліткового віку. Більшість операцій проводяться з 16-17 років.

Більшість іноземних пацієнтів їдуть до Стамбула, який іноді вважають світовою столицею косметичної хірургії. У великих містах Туреччини, таких як Анкара, Ізмір, Анталія та Бурса, також є чудові клініки.

Ефективним способом знайти хорошого косметичного хірурга в Туреччині є сарафанне радіо. Кілька веб-сайтів також надають корисну інформацію, яка дасть вам більш точне уявлення про турецьких хірургів: роки досвіду, дипломи, сфера діяльності тощо.

Перед вашим поверненням до Туреччини ми проведемо 5-денну перевірку вашої операції. Всі повторні операції будуть покриті безкоштовно. Для вашого комфорту буде забезпечено проживання в готелі. У разі подальших ускладнень вам потрібно буде оплатити лише квиток на літак.

Оскільки Туреччина не є членом Європейського Союзу, косметична хірургія не покривається європейським медичним страхуванням. Однак можна оформити туристичну медичну страховку, щоб отримати повне або часткове покриття витрат на лікування.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️