Підтяжка обличчя в Туреччині

підтяжка обличчя 1 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про підтяжку обличчя в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної підтяжки обличчя в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку обличчя в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скількикоштує підтяжка обличчя в Туреччині?

У Стамбулі середня вартість підтяжки обличчя становить 3 700 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває від 3 до 4 годин. Тривалість перебування в Туреччині становить 7 днів, а перебування в лікарні – 2 ночі. Загальна вартість залежить від досвіду та популярності хірурга. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

Шийно-лицьова підтяжка3700 €
Підтяжка чола2200 €
Підтяжка шиї2400 €
Скронева підтяжка2200 €

Що таке підтяжка обличчя?

З роками чудові контури вашого обличчя природним чином втрачають свою красу. Це неприємний процес, але він неминучий!

Коли вам за п’ятдесят, шкіра почне обвисати, раптово з’являться підборіддя, а на щоках – ямки… Словом, всі риси обличчя почнуть викривлятися. Зіткнувшись з такою приголомшливою ситуацією, є проблиск надії: підтяжка обличчя в Туреччині

Визначення

Підтяжка обличчя або шийно-лицьовий ліфтинг – це хірургічна операція, спрямована на відновлення контурів обличчя, пошкоджених часом. На практиці підтяжка обличчя спрямована на корекцію провисання шкіри, тканин підборіддя і щік, рис обличчя і старіння обличчя і шиї.

Підтяжка обличчя також значно зменшує зморшки та інші непривабливі ознаки. Зрозуміло, що така операція зумовлена природним старінням організму, особливо з наближенням до п’ятдесятирічного віку.

У зв’язку з цим слід зазначити, що підтяжка обличчя може бути виконана як чоловікам, так і жінкам. Існує кілька видів підтяжки обличчя. Іноді операція може стосуватися лише однієї частини тіла або всього тіла:

1- Підтяжка чола може бути виконана для усунення горизонтальних зморшок, які з’являються на лобі або між бровами (хмурі зморшки).

2- Скронева підтяжка обличчя може бути виконана для корекції провисання тканин на скронях, а також зморшок “гусячих лапок” (зовнішніх куточків повік).

3- Ця процедура також відома як міні-підтяжка обличчя і спрямована на омолодження зовнішнього вигляду обличчя шляхом лікування ознак старіння, таких як провисання шкіри, зморшки та складки.

Фото до і після

Коли варто робити?

Слід зазначити, що не існує фіксованого віку для підтяжки обличчя. Причини для підтяжки обличчя, природно, будуть відрізнятися від пацієнта до пацієнта. Але в цілому, найкращий вік для підтяжки обличчя – 40 років.

Згідно зі статистикою, більшість пацієнтів, які потребують цього виду хірургічного втручання, перебувають у віці від 45 до 65 років. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Саме в цьому віці починають проявлятися ознаки старіння: ослаблення тканин і овалу обличчя, поява зморшок, наногеніальних борозен, заломи і ямки на щоках, жирові відкладення на шиї тощо. Очікуваний результат – омолодження шкіри мінімум на 10 років.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Фото до і після підтяжки обличчя в Туреччині

Як проводиться операція з підтяжки обличчя?

Косметична операція такого роду вимагає великої точності і такту. Більшість підтяжок обличчя проводяться під місцевою або загальною анестезією. Тому косметичний хірург може вимагати присутності анестезіолога. Насправді, кожен косметичний хірург має свій власний метод роботи.

Але крім різних методів, які застосовує кожен фахівець, зверніть увагу, що операція виконується через розріз. Для того, щоб максимально приховати шрами, розріз починається від скроні і проходить перед вухом.

Далі буде зроблено ще один розріз перед мочкою вуха і за нею, який закінчиться на потилиці. Потім хірург підніме шкіру і працюватиме під м’язами, щоб підтягнути тканини.

Залежно від бажаної мети, ділянки, які потрібно підтягнути, можуть бути як шкірними, так і м’язовими.

Нарешті, пам’ятайте, що операція триває в середньому від 2 до 3 годин. Після підтяжки обличчя вам потрібно буде перебувати в лікарні від 24 до 48 годин. Протягом приблизно 3 тижнів вам також слід уникати будь-якої діяльності, що вимагає значних фізичних зусиль.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Фото до і після підтяжки обличчя в Туреччині

Ви також повинні відпочивати протягом тижня, не працюючи. Ваш хірург видалить нитки між 7-м і 15-м днем після операції.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час підтяжки обличчя можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Тромбоз глибоких вен;
  • Серцеві та легеневі ускладнення;
  • Пошкодження лицьового нерва;
  • Оніміння та відчуття шкіри;
  • Набряк шкіри;
  • Синюшні екхімози.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Слід зазначити, що в ісламі підтяжка обличчя не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для усунення недоліків.

Якщо ви є особою з обмеженою рухливістю, вам буде надана додаткова підтримка з моменту прибуття в аеропорт і до місця проживання, якщо ви є особою з обмеженою рухливістю (PRM). Наш медичний заклад доступний для людей з обмеженими можливостями.

Де найкращі країни, щоб зробити підтяжку обличчя недорого?

Коли справа доходить до пластичної хірургії, медичний туризм є серйозним варіантом для розгляду через непомірні ціни, пропоновані в Європі. Крім того, в деяких зарубіжних країнах є відомі фахівці, які мають високу кваліфікацію в області підтяжки обличчя.

Найкращими зарубіжними країнами в цій галузі на сьогоднішній день є Туреччина і Туніс. Дізнайтеся, чому саме ці дві країни на сьогоднішній день є найкращими напрямками..

Photo avant et après un lifting visage à Istanbul
Фото до і після підтяжки обличчя в Стамбулі

Підтяжка обличчя також може бути проведена ВІЛ-інфікованим пацієнтам. Підтяжка шийно-лицьового відділу обличчя для ВІЛ-позитивних пацієнтів проводиться досвідченими лікарями в спеціально виділеній стерильній операційній. Однак вартість операції залишається вищою через те, що під час операції персонал надмірно екіпірований. А після операції всі інструменти викидаються.

Читайте також: Ціна підтяжки обличчя в Туреччині

Чому варто робити підтяжку обличчя в Туреччині?

Є кілька причин, чому ми рекомендуємо вам вибрати Туреччину для підтяжки обличчя за кордоном. По-перше, в столиці, Стамбулі, ви знайдете досвідчених, вправних і компетентних пластичних хірургів. Ці фахівці користуються міжнародним визнанням.

По-друге, долетіти до Стамбула набагато дешевше, ніж зробити підтяжку обличчя в Європі. Для прикладу, переліт з Парижа до Стамбула обійдеться вам від 160 євро в низький сезон до 280 євро у високий. Перебування вготелі обійдеться вам в середньому в €70 за ніч.

Зверніть увагу, що деякі готелі пропонують ціни від 30 до 100 євро за ніч. Все залежить від рівня комфорту, який ви бажаєте. А щоб дістатися від готелю до кабінету лікаря, пам’ятайте, що середня вартість поїздки на таксі на 1 км у Стамбулі становить близько €0,45.

Скільки коштує підтяжка обличчя в Туреччині?

Вартість підтяжки обличчя в Туреччині не надто висока в порівнянні з іншими країнами, і середня вартість підтяжки обличчя в Туреччині становить від € 2,500 до трохи більше € 3,200. Однак ця загальна вартість враховує досвід і популярність пластичного хірурга, а також складність операції.

Ось звіт про підтяжку обличчя

Відео підтяжки обличчя

Висновок

Якщо коротко, то підтяжка обличчя – це хірургічна операція, яка дозволяє повернути собі красу і більш молодий вигляд, даруючи обличчю нове життя. Ви можете розраховувати виглядати приблизно на 10 років молодше.

Однак правда полягає в тому, що погано проведена операція з підтяжки обличчя може мати незворотні наслідки: інфекції, пошкодження нервів, параліч обличчя тощо. Тому дуже важливо знайти хірурга, який є компетентним і має юридичний дозвіл на проведення такої операції (зареєстрований у Медичній раді).

Нарешті, якщо ви вирішили поїхати за кордон, настійно рекомендуємо робити підтяжку обличчя в спеціалізованих клініках зі світовим ім’ям.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити успішну операцію, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго триває підтяжка обличчя в Туреччині?

Підтяжка обличчя в Туреччині має неймовірно високий показник успішності, часто близько 95%. Це пов’язано з тим, що в приватних клініках Туреччини працюють висококваліфіковані та досвідчені пластичні хірурги. Тому пацієнти можуть покластися на їхній досвід.

Підтяжка обличчя не є болючою. Після операції ви можете відчувати деякий дискомфорт, оскільки ваша шкіра буде чутливою. Шкіра також буде злегка натягнута, що спричинить мінімальні труднощі при жуванні. Ці відчуття швидко зникнуть.

Підтяжки обличчя в Туреччині мають неймовірно високий рівень успіху, часто близько 95%. Це пов’язано з тим, що в приватних клініках Туреччини працюють висококваліфіковані та досвідчені пластичні хірурги. Як результат, пацієнти можуть покластися на їхній досвід.

Мінімального віку для проведення підтяжки обличчя, окрім 18 років, не існує. Однак багато дорослих розглядають цю процедуру косметичної хірургії у віці від 40 до 60 років. Бажано розглянути можливість підтяжки обличчя якомога раніше, щоб отримати довготривалий результат.

Ритидектомія займає від 2 до 5 годин. Вона проводиться під загальним наркозом, іноді під місцевою анестезією, якщо операція не є обширною. Вона полягає у виконанні невеликих розрізів навколо вуха і на шкірі голови для видалення надлишків шкіри.

Тривалість перебування в Туреччині для проведення операції з омолодження обличчя варіюється від клініки до клініки. Як правило, вона триває від семи до десяти днів, з перебуванням в лікарні одну або дві ночі. Після цього очікується період відновлення близько двох тижнів.

Можна зробити кілька підтяжок обличчя, але зазвичай це не рекомендується через потенційні ризики ускладнень і несприятливого формування рубців. Проконсультуйтеся з кваліфікованим фахівцем, щоб прийняти правильне рішення.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️