Блефаропластика в Туреччині

блефаропластика Туреччина 1
Написано Émilie

Зосередьтеся на блефаропластиці в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної пластики повік в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про блефаропластику в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує блефаропластика в Туреччині?

Середня вартість блефаропластики в Туреччині становить 1 400 євро. Операція на повіках проводиться під загальним наркозом і триває від 1 до 2 годин в амбулаторних умовах, після пробудження пацієнт не відчуває болю. Тривалість перебування в Стамбулі – 6 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаментозне лікування. Остаточний результат видно протягом 1 місяця.

Блефаропластика 2 повік1200 €
Блефаропластика 4 повік1600 €
Підтяжка повік1400 €
Скронева підтяжка2200 €

Що таке блефаропластика?

Блефаропластика в Туреччині, інакше відома як підтяжка повік, – це операція з омолодження обличчя, яка передбачає видалення надлишків шкіри з верхніх або нижніх повік. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок. Її можна поєднувати з видаленням жирових кишень як з верхньої, так і з нижньої повіки.

Операція проводиться під місцевою анестезією в амбулаторних умовах. Увечері пацієнт повертається додому. Операція не є болючою. За одну операцію можна оперувати всі 4 повіки.

Відео про блефаропластику

Блефаропластика підходить як чоловікам, так і жінкам з мішками під очима, опущеними або важкими повіками. По суті, блефаропластика призначена для пацієнтів, які хочуть позбутися втомленого вигляду.

Фото наших пацієнтів до і після

Пластика повік

Перші ознаки старіння помітні на шкірі навколо очей, і справедливо буде сказати, що якщо ви розглядаєте можливість операції, то її слід зробити якомога раніше – з віком наша шкіра втрачає свою еластичність, що призводить до її провисання і обвисання, особливо коли мова йде про тонку шкіру обличчя.

У деяких випадках ця в’яла шкіра може спричинити опущення верхніх і нижніх повік, погіршуючи зір і змушуючи людину відчувати дискомфорт і сором’язливість.

Photo avant et après d'une blépharoplastie
Фото до і після блефаропластики

Як відбувається блефаропластика в Туреччині?

Блефаропластика – це проста процедура, яка може проводитися під місцевою або загальною анестезією; хірурги роблять невеликий надріз над лінією росту вій, щоб видалити надлишки шкіри і жиру.

Ці невеликі розрізи зшиваються назад, видаляючи будь-які сліди мішків, які спричиняли вам стільки дискомфорту і невпевненості в собі. Пластика повік в Туреччині зазвичай триває від однієї до трьох годин, залежно від ступеня старіння.

Читайте також: Ціна на лисячі очі в Туреччині

Така операція має мінімальний час відновлення; як правило, після операції вам дозволять залишити клініку, повернувшись лише на огляд, щоб переконатися, що не було ніяких ускладнень, а повне відновлення зазвичай можливе протягом тижня-десяти днів.

Simulation photo avant et après d'une bichectomie
Фотомоделювання до і після біхектомії

Старіння шкіри навколо очей – це природний процес, і через постійне зниження еластичності шкіри блефаропластика в Стамбулі – це операція, яку, можливо, доведеться проводити не один раз в житті людини, щоб подолати природне прогресування старіння в області очей.

Пластика повік для чоловіків і жінок

Пластика повік видаляє зайві жирові відкладення, які створюють набряклість верхньої повіки. Після операції пацієнт буде виглядати і бачити краще, оскільки жирові відкладення можуть погіршувати зір. Мішки під очима можна усунути за допомогою операції. Пластика нижньої повіки може виправити опущену повіку.

Етапи пластики повік

Час, необхідний для проведення операції, залежить від техніки, яку використовує пластичний хірург, а також від того, яку повіку оперує пацієнт – верхню, нижню чи обидві. Пластичний хірург робить крихітні розрізи вздовж природних ліній повік, уздовж складок верхніх повік і під віями нижньої повіки.

Таким чином, шрами пацієнта будуть проходити через природні складки очей, допомагаючи приховати їх. Надлишки жиру і відвисла шкіра видаляються, а розріз закривається швами. Якщо видаляється тільки жир і немає надлишків шкіри, розріз може бути зроблений всередині нижніх повік, не залишаючи видимого шраму.

Турецький пластичний хірург також може використовувати лазер для підтяжки в’ялої шкіри і зменшення зморшок. Цей метод не залишає шрамів, але шкіра може залишатися червоною протягом декількох місяців. Таким чином фіксують опущену повіку.

Un chirurgien analyse la paupière d'une patiente
Хірург аналізує повіку пацієнта

Результати пластики повік

Шви зазвичай знімають через три-п’ять днів після операції. Пацієнтам може знадобитися продовжувати використовувати стерильні стрічки для підтримки повік протягом тижня. Після операції може спостерігатися невеликий набряк навколо очей.

Холодний компрес, наприклад, лід, загорнутий у рушник, може допомогти зменшити набряк. Пацієнтам не слід прикладати лід безпосередньо до шкіри, оскільки це може її пошкодити. Пацієнти, які перенесли блефаропластику в Туреччині, можуть дивитися телевізор і читати через два-три дні після операції.

Вони можуть вийти на роботу через тиждень або десять днів після операції. Шрами все ще можуть бути помітними, але їх можна замаскувати макіяжем.

В рамках процесу відновлення після блефаропластики пацієнтам слід уникати згинання в попереку протягом приблизно п’яти днів і напруженої діяльності (особливо діяльності, що підвищує кров’яний тиск, наприклад, підняття важких предметів і важкі види спорту) протягом від десяти днів до двох-трьох тижнів. Після операції залишаються шрами, але вони, як правило, добре приховані і з часом зникають.

Résultat avant et après d'une blépharoplastie
Результат до і після блефаропластики

Блефаропластика може залишити після себе синці або набряки на обличчі, а іноді пацієнт може впасти в депресію. Це деякі з побічних ефектів операції, які є абсолютно нормальними і зникають протягом декількох тижнів після завершення загоєння.

Обмеження хірургії повік

Операція на верхніх повіках може бути використана для лікування опущених верхніх повік, які роблять пацієнта втомленим або навіть можуть обмежувати зір. Операція з видалення мішків під очима може виправити набряклі мішки під очима. Блефаропластика усуває темні кола під очима.

Блефаропластика також може бути проведена ВІЛ-інфікованим пацієнтам. Блефаропластика для ВІЛ-позитивних пацієнтів проводиться досвідченими лікарями в спеціально виділеній стерильній операційній. Однак вартість операції залишається вищою, оскільки під час операції персонал працює в умовах підвищеного ризику.

Зосередьтеся на повіках

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час блефаропластики можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Сухість та подразнення очей;
  • Шрами, гематоми та інфекції;
  • Тимчасова нечіткість зору;
  • Видимі шрами;
  • Алергічні реакції;
  • Зміни чутливості.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Ця операція дозволена в ісламі. Це халяльна хірургія, а не харам, тому що вона приносить медичну користь і покращує зовнішній вигляд і якість життя людини.

Люди з обмеженою рухливістю (ЛОМ) користуються послугами супроводу протягом усієї подорожі, від аеропорту до місця проживання.

Протипоказання до пластики повік

Косметична хірургія в Туреччині протипоказана наступним групам пацієнтів:

  • Неконтрольована гіпертонія
  • Неконтрольована глаукома
  • Захворювання сітківки ока
  • Синдром сухого ока
  • Гострий блефарит

Маршрут блефаропластики в Туреччині

День 1

Ви зустрічаєтеся з лікарем і обговорюєте деталі операції на повіках. Після підписання згоди на операцію ви проходите медичне обстеження. Коли ваша придатність підтверджується, ви проходите операцію.

Операція зазвичай триває від однієї до трьох годин. Після операції ваш лікар проведе первинний огляд, а протягом першої ночі після операції ви перебуватимете в лікарні під наглядом медичного персоналу.

Більшість пацієнтів після операції на повіках потребують холодної маски для очей, щоб пом’якшити чутливі тканини і запобігти набрякам і синцям.

Simulation avant et après d'une chirurgie des paupières
Моделювання до і після операції на повіках

День 2, 3, 4 і 5

Ваш лікар проведе другий огляд вранці другого дня перед випискою зі стаціонару. Він проконсультує вас щодо прийому ліків і дасть інструкції, як одягатися і користуватися холодною маскою для очей.

На другий, третій, четвертий і п’ятий день ви будете відпочивати в готелі в Туреччині в Стамбулі відповідно до рекомендацій, наданих на другий, третій, четвертий і п’ятий день. Вам слід уникати напруженої активності, але ви можете прогулятися по території готелю або вибрати варіант екскурсії містом для відвідування визначних пам’яток.

День 6

Ви відвідуєте приватну клініку турецького пластичного хірурга в Стамбулі для фінального огляду. Лікар проконсультує вас щодо медикаментозного лікування та видів активності, якими ви можете займатися під час відновлювального періоду. На шостий день ви будете готові повернутися додому.

Скільки коштує блефаропластика в Туреччині?

Вартість блефаропластики або пластики повік залежить від кількості повік, що підлягають операції. У Туреччині середня вартість блефаропластики на 2 повіки становить 1200 євро. Для 4 повік вартість становить 1 800 євро. У цю ціну входить анестезія та медикаменти.


Якщо у вас виникли труднощі з прийняттям рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває блефаропластика?

Результати блефаропластики зберігаються в середньому від 10 до 15 років. Звичайно, ваше обличчя буде продовжувати змінюватися з часом (через старіння). Тому приблизно через десять років можна провести кілька корекцій, якщо ви відчуваєте в цьому необхідність.

Блефаропластика зазвичай проводиться під місцевою анестезією, тому ви не відчуєте болю під час процедури. Протягом декількох днів після операції досить часто спостерігається невеликий дискомфорт через набряк повік. Потім ви будете приймати протизапальні препарати.

Опущені повіки – це проблема, яка, як правило, стосується людей у віці від 30 років і старше: тому блефаропластика в Стамбулі в основному спрямована на них. Однак блефаропластика може бути проведена і в дитячому віці, особливо якщо вона впливає на зір.

Для нижньої блефаропластики розрізи, як правило, робляться на слизовій оболонці кон’юнктиви, не залишаючи видимих шрамів. Однак у випадку надлишку шкіри шрами неминучі, хоча вони, як правило, малопомітні.

Мінімальна тривалість перебування на операції блефаропластики в Туреччині становить 6 днів: одна ніч у лікарні та 5 днів у готелі. Це дозволяє хірургу швидко вжити заходів у разі виникнення ускладнень і переконатися, що відновлення проходить максимально гладко.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️