Пересадка волосся в Туреччині

пересадка волосся Туреччина 1
Написано Manuella

Розглядаєте можливість пересадки волосся в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення та вартість у Стамбулі. Замовте пропозицію і отримайте найкращу ціну на успішну імплантацію волосся в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку волосся в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Table of content
 [show]

Скільки коштує пересадка волосся в Туреччині?

У Туреччині середня вартість трансплантації волосся становить 1800 євро, включаючи всі витрати на проживання та транспорт. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває 6-8 годин. Тривалість перебування в Стамбулі – 4 дні, без госпіталізації. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

трансплантація волосся FUT1700 €
трансплантація волосся FUE1800 €
HDI трансплантація волосся1900 €
Афропересадка волосся2200 €

Трансплантація волосся в Туреччині: повний посібник

Потужна зброя спокушання для чоловіків і вірна ознака жіночності для жінок – волосся на тілі та черепі утворює корону. Цю корону неможливо втратити, принаймні на деякий час.

Коли хвороба з’їдає нас, коли гормони грають з нами злий жарт або коли генетика вередує, ми іноді втрачаємо волосся. Втрата волосся починається з невеликого випадіння, поки ви не помітите значну втрату і повне облисіння лінії волосся або скронь.

У той час як деякі люди дуже добре справляються з випадінням волосся, іншим важко бачити себе в дзеркалі. Відображення, яке вони бачать у дзеркалі, відображає відчуття безсилля перед обличчям цієї нестримної втрати.

І коли певні препарати, такі як Litfulo™ (рилецитиніб) або міноксидил, не працюють або більше не працюють, є рішення: трансплантація волосся.

Мета проста: уникнути облисіння і в процесі відновити колишню шевелюру. Хоча цей метод практикується в кількох країнах, Туреччина залишається раєм для трансплантації волосся.

Прямо в центрі Стамбула або Анталії деякі клініки пропонують найкращі процедури з пересадки волосся за допомогою революційних і високоефективних технологій. Пересадка волосся в Стамбулі або Анталії неодмінно підкорить вас.

Готові до пересадки волосся в Туреччині? Тоді поїхали!

Фото наших пацієнтів до і після

Все, що потрібно знати про пересадку волосся в Туреччині

Випадіння волосся, яке часто називають синонімом комплексу, – це проблема, яка може виникнути в будь-якому віці як у чоловіків, так і у жінок. Пов’язане з низкою факторів і має багато можливих причин, тому його можна назвати по-різному:

  • Кальвітація при спадковій схильності;
  • Андрогенна алопеція, коли в її виникненні беруть участь гормони андрогенів;
  • Алопеція (гніздова алопеція), коли вона є наслідком аутоімунного захворювання;
  • Шрамова алопеція, коли випадіння відбувається в результаті травми шкіри голови;
  • Тракційна алопеція після занадто тугої зачіски (кінський хвіст, носіння плетінь, тугих кіс, шиньйонів тощо).

З випадінням волосся важко жити, його спричиняє дефіцит поживних речовин (заліза, цинку, селену) та важке медикаментозне лікування. А проблеми зі щитовидною залозою можуть порушити цикл відновлення волосся.

Хоча дефіцит можна виправити за допомогою дієтичної добавки, у багатьох випадках облисіння або алопеція можуть бути незворотними.

photo avant et apres d'une greffe de cheveux
photo avant et apres d’une greffe de cheveux

Кажуть, що “щастя не купиш, а гарну перукарню можна”! Трансплантація волосся – це метод естетичної хірургії, який спрямований на поповнення вашого волосся. І в багатьох випадках повернення волосся та маківки робить людину щасливою! Якщо волосся зробило вас щасливим, то в цьому випадку його можна купити.

У Стамбулі імплантація волосся доступна за найвигіднішими цінами. Ось чому багато пацієнтів обирають саме цей напрямок, на додаток до туристичних визначних пам’яток і краси берегів Босфору. Однак перед тим, як вирушати на пошуки пересадка волосся в Туреччині, зробимо короткий огляд цієї операції.

Читайте наш матеріал про пересадку волосся серед зірок.

Що таке трансплантація волосся?

Також відома як “імплантація волосся”, трансплантація волосся передбачає забір графтів з верхньої частини черепа, а потім їх імплантацію в лисину. Ці одиниці, відомі як графти, складаються з 2-4 волосин. Зазвичай їх беруть із потиличної частини голови, де волосся майже не випадає.

Метод “неінвазивної косметичної хірургії”, трансплантація волосся виявляється найкращим засобом для корекції алопеції. З добре помітними результатами, вона дозволяє відновити втрачену густоту.

Після догляду та лікування тривалий період росту призводить до появи справжнього, остаточного волосся. Завдяки наполегливості процедур ваше волосся буде таким же густим, як і раніше. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Simulation greffe de cheveux pour femme
Моделювання пересадки волосся для жінок

З трансплантацією волосся ви можете попрощатися з перукою, об’ємником, хусткою на голові, комплексами та заниженою самооцінкою. Погляньте на себе по-новому, здійснивши свою мрію про волосся у стилі Рапунцель. Після того, як ви застосуєте запропоновані процедури та догляд, випадіння волосся більше не буде кошмаром.

Трансплантація волосся для жінок

Згідно з дослідженням ISHRS, жіноча алопеція вражає кожну п’яту жінку, зазвичай спричинена старінням, хворобами або гормональними змінами після менопаузи. У жінок спостерігається порідіння волосся. Щоб виправити цю проблему, деякі жінки носять перуку, нарощують волосся або роблять жіночу трансплантацію волосся.

Пересадка волосся для чоловіків

Чоловіча алопеція вражає 4 з 5 чоловіків, причиною якої є значне порідіння волосся до 50 років. Деякі чоловіки починають втрачати волосся у віці до 21 року. Це результат генетичної особливості, яка передається від батьків.

Tracé de la ligne de la greffe capillaire par le chirurgien
Нанесення лінії пересадки волосся хірургом

Інші причини включають прийом певних ліків, надлишок вітаміну А або дефіцит білка. Хвороба або стрес можуть призвести до раптового і сильного випадіння волосся, відомого як телогенова алопеція.

Коли слід розглянути можливість трансплантації волосся?

Пересадка волосся в Туреччині рекомендується, коли спостерігається масивна втрата густоти волосся. До цього можна додати психологічний аспект, який тягне за собою і в багатьох випадках визначає можливість пересадки волосся.

Передчасне облисіння або алопеція може призвести до справжнього комплексу або відчуття дискомфорту у людини, яка страждає. Аж до втрати впевненості в собі.

Трансплантація волосся призначена не лише для абсолютно лисих людей, але й для тонкого волосся, яке потребує густоти, або для заниження лінії росту волосся. Хоча ця операція доступна з 18 років, її все ж рекомендують проводити у 30-40 років, коли гормональна активність стабілізується.

Prélèvement de la zone donneuse et greffe sur la zone receveuse
Видалення донорської ділянки та пересадка на ділянку реципієнта

Як запобіжний захід, трансплантація волосся може бути виконана тільки на здоровій людині і шкірі голови. Оскільки трансплантація волосся є хірургічним втручанням, необхідно знати про будь-які попередні захворювання та патології, які можуть ускладнити процедуру.

Цей параметр більш детально вивчить ваш пластичний хірург в Туреччині, коли ви опинитеся на консультаційному столі.

І останнє, але не менш важливе: трансплантація волосся може розглядатися тільки для людей, чий череп не є повністю лисим. До уваги береться ступінь облисіння або алопеції, а також прогресування втрати волосся. Облисіння повинно бути повністю стабілізоване перед проведенням трансплантації.

Rue Istiklal à Istanbul
Вулиця Істікляль у Стамбулі

Це може призвести до подальшого дисбалансу об’єму та щільності. І не забуваймо, що графти беруться з потиличної частини черепа. Обсяг і якість донорської ділянки залишається важливим критерієм при розгляді питання про імплантацію волосся.

Тільки діагностика волосся може визначити можливість пересадки волосся.

Коли НЕ варто робити пересадку волосся?

Не рекомендується робити пересадку волосся в Туреччині в наступних випадках:

  • Нестабільне випадіння волосся
  • Рани та пухирі на шкірі голови
  • Захворювання щитовидної залози та аутоімунні розлади
  • Біль у волосистій частині голови або шкірі
  • Люди віком до 25 років
  • Пацієнти з гемофілією
  • Занадто мала площа донора
  • Якщо ви перебуваєте на стадії 7 за шкалою Норвуда
Schéma de l'échelle de Norwood de la calvitie
Діаграма шкали облисіння за Норвудом

Який вік підходить для трансплантації волосся?

Насправді, мінімального віку для трансплантації волосся не існує. Тим не менш, існують певні ризики, пов’язані з пересадкою волосся в молодому віці. Багато людей у віці 20 років одразу ж погоджуються на трансплантацію волосся, тому що хочуть виглядати добре. Але “гарний вигляд зараз” може мати негативний ефект пізніше.

Як довго триває пересадка волосся? Чи є вона постійною?

Тривалість життя трансплантата волосся може бути постійною. Під час трансплантації волосся графти беруться з тієї ділянки голови, де вони генетично запрограмовані на подальший ріст. Навіть після імплантації в облисілі ділянки шкіри голови пересаджені волосяні фолікули зберігають характеристики свого походження і продовжують рости все життя.

Résultat du crâne après la greffe capillaire
Результат черепа після пересадки волосся

Це означає, що при правильному виборі хірурга і відповідному подальшому спостереженні трансплантація волосся FUE, FUT або DHI може тривати все життя.

Трансплантація волосся та етнічні відмінності

Трансплантація волосся орієнтована на європеоїдів. Вона також спрямована на всі етнічні групи, такі як азіати, африканці і жителі Близького Сходу. Це відома як етнічна трансплантація волосся.

Європеоїди, як правило, мають овальні пасма волосся. Азійське волосся, як правило, кругле і плоске. Африканське волосся кучеряве і кучеряве.

Африканці, які страждають від випадіння волосся, є чудовими кандидатами на афропересадку волосся в Туреччині через відмінні характеристики їхнього волосся. Кучерява, кучерява форма чорного волосся дає пацієнтам африканського походження значну перевагу.

couple amoureux avec un homme sans cheveux
Пара закохана в чоловіка без волосся

Цей розкішний “завиток” створює враження більшої густоти, тому для досягнення видимих результатів потрібно менше трансплантацій волосся.

Зауважте, що в ісламській релігії трансплантація волосся не є харамом. Вона є халяльною, а отже, прийнятною, оскільки має на меті усунення дефекту.

Які існують різні методи пересадки волосся в Туреччині?

Науковий прогрес зробив пересадку волосся більш успішною і легкою. Там, де пересадку волосся доводилося робити вручну, волосина за волосиною, тепер є роботизовані технології, які дозволяють проводити операцію в рекордно короткі терміни. І результати є винятковими.

На сьогоднішній день широко поширені і цінуються хірургами три методики пересадки волосся: FUT, FUE і DHI.

Пересадка волосся до і після фото

Відмінності між цими трьома методами полягають у способі видалення та трансплантації, а також у використовуваному обладнанні. Давайте розглянемо ці три методи:

FUT-трансплантація волосся

Техніка FUT – це метод трансплантації графтів волосся, який передбачає взяття смужки шкіри голови від основи шиї і закриття її швами. <В результаті може утворитися шрам, але він буде настільки тонким і лінійним, що стане непомітним, коли волосся відросте.

Потім графти видаляються хірургом під мікроскопом, щоб уникнути пошкодження фолікулів. Потім графти розрізають на мікрографти, що містять три-чотири волосинки.

Résultat avant et après la greffe de cheveux
Результати до і після пересадки волосся

Настав час вводити трансплантати в реципієнтну зону. Мінімальні розрізи робляться для підготовки області і повинні слідувати певній осі для природного результату. Волосся вставляється в розрізи, цей процес може зайняти від 4 до 5 годин, або може бути завершений за один день.

FUT дозволяє імплантувати від 1000 до 4000 волосків. Через 2-3 тижні після трансплантації може утворитися струп, який відпадає. Наполегливо рекомендується лікування проти випадіння волосся.

schéma pour comprendre la différence entre la greffe FUE et FUT
Діаграма, яка допоможе вам зрозуміти різницю між трансплантацією FUE та FUT

Трансплантація волосся FUE

FUE – вилучення фолікулярних одиниць – передбачає вилучення волосяних фолікулів з частини потилиці. Тут, замість того, щоб брати смужку всієї шкіри голови, фолікули будуть вилучатися один за одним з донорської зони за допомогою інструменту, який називається мікропуансон.

Залежно від клініки, трансплантація FUE може виконуватися автоматично. Деякі хірурги використовують робота або машину, щоб легше і швидше витягувати волосяні цибулини з донорської зони. Тут знову ж таки необхідне досконале володіння технікою, щоб уникнути пошкодження волосяних фолікулів і отримати якісні трансплантати.

Техніка імплантації графтів в зону облисіння така ж, як і при FUT. Хірург робить надрізи електричним мікропуансоном зі сталевим або сапфіровим лезом, щоб один за одним приживити волосся в шкіру голови.

Photo avant et après une greffe de cheveux en Turquie
Фото до і після пересадки волосся в Туреччині

Трансплантація волосся FUE-Saphir

При FUE-трансплантації волосся ви можете почути про FUE-сапфір. Ця назва відноситься до техніки, яка використовується для виконання розрізів. Насправді, в FUE-Sapphire лезо, яке використовується для створення розрізів на донорській ділянці, виготовлене з каменю сапфіру замість сталевого леза.

Лезо з сапфірового каменю м’яке і корисне для здоров’я, але воно також знижує ризик інфікування і сприяє швидшому загоєнню. Сапфірові леза також дозволяють виконувати більш ретельну роботу і оптимізують успіх трансплантації.

Цей метод на сьогоднішній день є найбезпечнішим для успішної та безризикової трансплантації FUE. Лезо з сапфіровим каменем є інструментом вибору для проведення пересадки волосся в найкращих умовах для здоров’я і з найбільшим комфортом для пацієнта.

Simulation de l'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Моделювання опускання лобової лінії у жінок

Трансплантація волосся DHI

DHI або “пряма імплантація волосся” – це революційний метод пересадки волосся. У моді з 2020 року, ця техніка є похідною від FUE. Вона дуже швидка у виконанні, з майже одночасним вилученням імплантатів. Сеанс пересадки волосся HDI триває від 2 до 3 годин, залежно від досвіду хірурга.

Під час HID-трансплантації волосся волосяні фолікули видаляються з донорської зони за допомогою DHI-ручки. При цьому використовується місцева анестезія без ін’єкційної голки.

Він видалятиме волосся по одному. Хірург імплантує видалене волосся безпосередньо в зону облисіння цією ж ручкою, без необхідності робити розрізи. Це відбувається тому, що сама ручка оснащена сапфіровими мікроблезами для імплантації.

Трансплантація волосся DHI до і після
Трансплантація волосся DHI до і після

Це скорочує час між вилученням та імплантацією, а також сприяє швидкому загоєнню. В результаті трансплантат залишається поза організмом менше часу, що робить його використання безпечнішим і кориснішим для здоров’я.

Крім того, донорська зона заживе швидше, а розрізи не залишаться відкритими надовго. Метод мікросапфіру DHI – це найкраща методика для здорової та швидкої пересадки волосся. Крім того, він забезпечує комфорт і менше обмежень як для пацієнта, так і для хірурга.

На прийомі у хірурга ви можете обрати методику, яка вам найбільш комфортна. Зверніть увагу, що техніка DHI залишається найкращим методом. Однак остаточне рішення може залишатися за лікарем після діагностики волосся.

PRP-терапія

Процедура збагаченої тромбоцитами плазми – це лікування, при якому використовується плазма, багата тромбоцитами, гормонами, лейкоцитами і цитокінами. PRP-терапія сама по собі не є технікою трансплантації волосся.

Traitement PRP et purification du sang
PRP лікування та очищення крові

Але це одна з процедур, яку ви можете отримати після пересадки волосся. Вона гарантує післяопераційний успіх трансплантації волосся. Тим не менш, це штучна косметична операція, яка вимагає стаціонарного лікування.

Для цього хірург візьме у пацієнта кров. Потім кров поміщається в центрифугу, щоб відокремити PRP від інших компонентів крові. Потім PRP-кров вводиться в шкіру голови пацієнта за допомогою мікроголки.

Метою цієї методики є покращення кровообігу та відновлення циклу росту волосся. Рекомендована після трансплантації волосся, вона забезпечує більш ніж задовільні результати від операції з волоссям. Процедура PRP триває приблизно 45 хвилин.

Як відбувається пересадка волосся в Туреччині?

Ваша пересадка волосся в Туреччині може розпочатися, як тільки ми з вами зв’яжемося. Ми дотримуємося суворого, чітко встановленого протоколу, щоб максимізувати шанси на успіх. Ваше лікування може тривати до 6-12 місяців після трансплантації, оскільки ми забезпечуємо післяопераційне спостереження.

Діагностика волосся

Перший контакт з вашим косметичним хірургом складається з консультації та діагностики волосся. Для цього не потрібно їхати до Туреччини.

Першу консультацію можна пройти онлайн. Вона складатиметься з оцінки стану волосся та діагностики. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Моделювання зменшення чола у жінок.

Оскільки кожен пацієнт унікальний, так само як і його структура та тип волосся. Під час цієї первинної консультації лікар надасть вам оцінку на основі фотографій, які ви надіслали заздалегідь.

Окрім капілярного аналізу, лікар також проведе оцінку вашого стану здоров’я. Він може попросити вас здати аналіз крові. Результати цих аналізів визначатимуть подальші медичні рекомендації, а також відповідне лікування для проведення трансплантації волосся.

Перша зустріч з хірургом – найважливіший час, щоб дізнатися більше про пересадку волосся в Туреччині: використовувану техніку, тривалість перебування, тривалість лікування, післяопераційне спостереження. Лікар відповість на всі ваші запитання.

Перша консультація в Туреччині

Перша консультація в Стамбулі вступає в медичну фазу. Під час цієї консультації в клініці буде проаналізовано стан шкіри голови, а також еластичність і густоту волосся.

Bilan capillaire avec un scanner
Оцінка волосся за допомогою сканера

Початкова клінічна оцінка також визначить кількість необхідних графтів і метод трансплантації волосся, який найкраще підходить для вашої шкіри голови. Саме тоді лікар визначить донорську зону, якість графтів і необхідну кількість.

У період між клінічною консультацією та трансплантацією ви також можете дозволити собі надихнутися мегаполісом Стамбула. Час зняти стрес і попрощатися з лисиною, яка довгий час змушувала вас втрачати впевненість у собі.

Побачення з новою зачіскою

Настав довгоочікуваний момент, коли ви отримаєте свій волосковий імплантат. У клініці вас зустріне команда професіоналів, які будуть піклуватися про вас. На цьому етапі особливо важлива медична та психологічна підтримка.

diagnostic capillaire chez la femme
Діагностика волосся у жінок

Тривалість сесії

Сама пересадка волосся відбувається під місцевою анестезією. Сеанс може тривати від 5 до 8 годин, залежно від кількості графтів та обраної техніки. За один сеанс можна пересадити до 4 000 графтів.

Під час приживлення графтів краще не робити перерви. Щоб зберегти якість і здоров’я трансплантатів, враховуючи, що вони чутливі. Чим більше вони контактують з повітрям, тим більше забруднюються.

séance d'une greffe capillaire
Сеанс пересадки волосся

Процедура трансплантації

Під час трансплантації необхідно ретельно вивчити площу і кут розрізів. Щоб відростання слідувало природному напрямку волосся. Цей важливий етап залежить від досвіду хірурга і визначає успіх або неуспіх трансплантації волосся.

Під місцевою анестезією трансплантація волосся є безболісною операцією. Коли дія анестезії закінчиться, ви можете відчути легке пощипування шкіри голови. Але це триватиме лише кілька годин, поки шкіра голови заживає.

Якщо ви обираєте мікроГХІ Saphir і техніку FUE, час загоєння триває не більше 24 годин. Більше того, за допомогою цієї методики навіть не буде видно шрамів.

implant de greffon par la méthode DHI
Імплантація трансплантата методом DHI

Під час пересадки волосся може виникнути ризик кровотечі або пошкодження волосяних фолікулів. Все залежить від досвіду хірурга, а також від якості послуг та догляду, що надаються під час операції.

Після операції

Після того, як графти прикріплені до волосся, настає фаза спокою. Під час цієї фази на шкіру голови слід наносити тільки ті процедури і засоби, які рекомендує лікар (лосьйони, креми, ліки). Перший шампунь можна використовувати не раніше, ніж через 24 години після операції.

Бажано не опускати голову під час фази загоєння, щоб уникнути припливу крові та утворення набряку. Це може пошкодити імплантовані фолікули, які ще дуже крихкі. Також не рекомендується перебування на сонці. Якщо ви хочете насолодитися свіжим стамбульським повітрям, обов’язково носіть головний убір.

soins des cheveux avec vitamines
Догляд за волоссям з вітамінами

Бажано прийняти знеболювальне. Увечері слід спати в сидячому положенні з піднятим тулубом. Використовуйте м’яку подушку для підтримки шиї.

Через 2 дні ви знову відвідаєте клініку, щоб перевірити, чи прижився трансплантат. Лікар буде судити про успішність трансплантації за станом шкіри голови. Хоча ще занадто рано робити остаточні висновки. Будь ласка, дотримуйтесь інструкцій та запобіжних заходів протягом наступних 7 днів.

Догляд буде продовжуватися протягом наступних місяців з перевірками в клініці через 6-12 місяців. Спеціальна група спостереження забезпечить правильне післяопераційне лікування і збереже здоров’я ваших графтів волосся.

check up du chirurgien poendant la greffe de cheveux
Огляд хірурга під час трансплантації волосся

Перші результати

Між 3 і 6 тижнями імплантації 80% трансплантатів випадуть. Не панікуйте, цього ефекту “осипання” не уникнути. Але це означає, що графти прижилися. Отже, вони дадуть початок новому волоссю, яке буде видно протягом 3-4 місяців.

Через 12 місяців результати будуть настільки помітними, що цей епізод андрогенної алопеції або облисіння перестане бути для вас чимось більшим, ніж нічним кошмаром.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час рідкісних ризиків під час трансплантації волосся можуть виникати рідкісні ризики :

  • Видимі шрами ;
  • Пошкодження нервів;
  • Запалення волосяних фолікулів ;
  • Втрата чутливості в черепі;
  • Запалення волосяних фолікулів ;
  • Розріджена донорська зона.
Звіт про трансплантацію волосся в Туреччині

Звідси випливає важливість довіритися нам, щоб правильно вибрати хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на відомому і досвідченому практикуючому лікареві.

В ісламі трансплантація волосся вважається халяльною і прийнятною, якщо вона використовується для виправлення дефекту. Тому це не є харамом.

За запитом надається послуга прокату інвалідних візків, щоб полегшити подорож для людей з обмеженою мобільністю.

Запобіжні заходи після пересадки волосся в Туреччині

Як і після будь-якої операції, важливо дотримуватися деяких запобіжних заходів, щоб зберегти здоров’я волосся. Серед обов’язкових:

  • Здоровий, збалансований раціон, що містить вітаміни та мінерали, необхідні для росту та зміцнення волосся.
  • Харчові добавки для уникнення дефіциту
  • Зверніть особливу увагу на вибір засобів для волосся (шампунь, маска тощо). Остерігайтеся ефірних масел і занадто тугих зачісок, які можуть призвести до втрати трансплантата. У будь-якому випадку, ваш лікар призначить вам правильний догляд і засоби.
  • Носіть капелюх або інший захисний аксесуар, коли перебуваєте на сонці або в холоді, в басейні або в морі.
  • Не можна користуватися кусачками протягом 6 місяців після операції.
Simulation photo avant et apres la greffe de cheveux
Фотомоделювання до і після пересадки волосся

Як підготуватися до пересадки волосся в Туреччині?

Вже кілька років поспіль багато пацієнтів з усього світу обирають Туреччину для проведення операцій на волоссі.

Досвід лікарів, надійність методик і вигідні ціни роблять Туреччину кращим місцем для трансплантації волосся. Пацієнти можуть розраховувати на пакети послуг, що коштують втричі дешевше, ніж в Європі, і 5-зірковий рівень обслуговування.

Але більше того, залучити більше клієнтів. Країна розробила практичні та комфортні пакети відпочинку. Пакет “Все включено” включає в себе проживання, харчування та різноманітні послуги на місці, щоб зробити ваше перебування в Туреччині максимально комфортним.

Illustration all inclusive pour les voyageurs médicaux

Вибір клініки та хірурга в Туреччині

Першим кроком є ретельний вибір клініки в Туреччині та лікаря-хірурга, щоб уникнути невдалої пересадки волосся. З такою великою кількістю пропонованих варіантів ви можете розгубитися. Щоб переконатися, що ви зробили найкращий вибір, довіртеся нам і зв’яжіться з нами.

Перш за все, покладайтеся на досвід, репутацію та успіх клініки і хірурга. Успіх вашої пересадки волосся залежить від хірурга, тому варто обрати найкращого для такої делікатної операції.

Пам’ятайте, що трансплантація волосся незворотна, а шкіра голови дуже чутлива. Не варто довіряти її будь-кому.

Hall de Natural Clinic à Istanbul
Зал естетичної клініки в Стамбулі

Не соромтеся збирати думки, відгуки та якомога більше інформації про пересадку волосся в Стамбулі або Анталії. Інтернет і соціальні мережі – це джерело інформації.

Кращі клініки з пересадки волосся в Стамбулі

Наші клініки-партнери – це найкращі клініки з пересадки волосся в Туреччині. У самому центрі Стамбула ми вітаємо вас у дуже чистому, комфортному та безпечному місці з теплою та гостинною атмосферою, яку забезпечує наша команда.

Хірурги відомі своїми навичками і майстерністю у всіх техніках пересадки волосся. Маючи багаторічний досвід, як хірург Серкан Айгін, вони також відомі своєю доброзичливістю і доступністю для пацієнтів.

Trois chirurgiens plasticiens
Три пластичні хірурги

Наша професійна команда забезпечує найкращий догляд та лікування, від першого контакту до післяопераційного спостереження. Трансплантація волосся в нашій клініці є комфортною, безпечною та заспокійливою.

Для усунення будь-яких мовних бар’єрів надаються перекладачі. Ми пропонуємо пакети з пересадки волосся “все включено”: переліт, таксі, готель, операція, медикаменти.

Підготовка до подорожі

Після того, як ви вибрали клініку, підготуйтеся до поїздки. У багатьох випадках клініки пропонують пакети “Все включено”. Окрім операції, вони включають транспорт, квитки на літак, проживання, харчування і навіть послуги та заходи на місці. Все, що вам залишиться – це підготувати закордонний паспорт і візу на проживання (клініка також надасть допомогу з цим кроком).

Centre commercial Torun Center à Istanbul
Торговий центр Torun Center у Стамбулі

Тривалість вашого перебування в Стамбулі

Перебування для пересадки волосся в Стамбулі або Анталії триває приблизно від 6 до 7 днів. Це розрахунковий час для проведення пересадки в найкращих умовах. Перебування в клініці триватиме максимум 2 дні, а решту часу ви можете використати для того, щоб відкрити для себе Стамбул і його тисячу і одну ніч.

Однак ніщо не завадить вам продовжити своє медичне перебування, щоб насолодитися Туреччиною.

Скільки коштує пересадка волосся в Туреччині?

Головне питання! І те, яке змушує сотні тисяч пацієнтів обирати пересадку волосся в Туреччині, – це вартість цієї операції. Вартість операції з пересадки волосся на березі Босфору може бути до 70% дешевше, ніж в Європі.

coordinatrice à Istanbul
Координатор у Стамбулі

За пересадку волосся в Стамбулі доведеться заплатити від 1 700 до 2 500 євро. Однак ця ціна варіюється в залежності від використовуваних методик, складності модифікації і репутації хірурга. Щоб дізнатися точну ціну і отримати консультацію найкращого пластичного хірурга в Стамбулі, зверніться за індивідуальною пропозицією.


Якщо вам важко зробити вибір, ми можемо допомогти вам досягти успішної трансплантації волосся за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває пересадка волосся в Туреччині?

Імплантоване під час пересадки волосся в Туреччині волосся має такий же термін служби, як і волосся в донорській зоні. Вони також зберігають свій цикл росту. Це означає, що результати будуть постійними. Отже, після лікування ви будете в безпеці від облисіння.

Трансплантація волосся рекомендується людям віком від 18 років, хоча найкращі результати зазвичай досягаються у віці від 35 до 40 років, коли випадіння волосся стабілізується.

Трансплантація волосся – це невелика хірургічна процедура, яка проводиться під місцевою анестезією. Під час операції можна відчути невеликий біль, особливо під час вилучення фолікулів та встановлення імплантатів. Але біль знаходиться на розумному рівні.

Туреччина, безсумнівно, найкраще місце для пересадки волосся. Це країна, відома якістю медичного обслуговування, доступністю операцій і, перш за все, майстерністю своїх хірургів. Це кваліфіковані та досвідчені фахівці.

Пересаджене волосся проходить фазу випадіння. Ця фаза є нормальною і відбувається через 3 тижні після трансплантації. Це випадіння волосся відоме як “посттрансплантаційний шок”. Потім імплантоване волосся відросте і повернеться до свого нормального циклу росту.

Щоб зробити пересадку волосся в Туреччині, вам потрібно залишитися на 6-7 днів. При цьому в клініці ви перебуватимете лише два дні. Решту часу ви можете присвятити дослідженню чудового міста Стамбул.

Ціни на пересадку волосся в Туреччині часто нижчі, ніж в Європі. Вартість життя в Туреччині нижча, ніж у західних країнах. Витрати на персонал та експлуатаційні витрати нижчі. Дуже висока концентрація клінік з пересадки волосся означає, що ціни нижчі.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️