Зубні вініри в Туреччині

зубний вінір Туреччина 2 1
Написано Émilie

Ви розглядаєте можливість встановлення вінірів в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про стоматологічне лікування, післяопераційне спостереження та вартість у Стамбулі. Запитуйте ціну та отримайте найкращу ціну в Туреччині на зіркову посмішку.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вініри на зуби в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на зубні вініри в Туреччині

Ціна зубного вініра в Туреччині в Стамбулі становить 200 євро. Залежно від ваших потреб, вартість вініра Emax® або Lumineers® може варіюватися від €180 до €350. Необхідно 8-денне перебування в Стамбулі. Лікування триває 1 тиждень.

У цю вартість входить передопераційна консультація, рентгенівський знімок, зліпок, примірка, анестезія, трансфер з готелю та аеропорту. Результат видно відразу.

Вінір з оксиду цирконію180 €
Керамічний вінір200 €
Вінір для зубів Emax250 €
Вінір для зубів Lumineers350 €

Вініри на зуби в Туреччині: остаточний посібник

Також відомі як“голлівудська посмішка” в Стамбулі, зубні вініри складаються з розміщення оболонок на зубах. Досвідчені стоматологи, високоякісні вініри, 100% успіх операції і, перш за все, дуже доступна ціна– як і Анталія, Стамбул є найкращим місцем для зміни форми зубів.

choisir la teinte pour un sourire de star avec les facettes dentaires à istanbul
Вибір кольору вінірів

В ісламській релігії зубні вініри не є забороненими. Це прийнятно, якщо метою є усунення дефекту, що впливає на зуби.

Готові до встановлення вінірів в Туреччині? Дотримуйтесь інструкції.

Що таке вініри?

Вініри для зубів – це те саме, що накладні нігті для пальців. Це метод косметичної стоматології, який передбачає прикріплення тонкої плівки матеріалу (часто керамічного або композитного) до видимої поверхні зубів.

résultat avant après des facettes dentaires à Istanbul
Результати вінірів на зуби в Стамбулі до і після

Призначені як для чоловіків, так і для жінок, вініри можуть бути використані для корекції кольору зубів або приховування незначних нерівностей, таких як перекриття або відстань між зубами.

Проводиться в стоматологічній клініці і жодним чином не заважає основній функції жування. Вона також допомагає захистити крихкі зуби та зберегти емаль. Крім того, його легко підтримувати: достатньо чистити тричі на день.

Фото до і після наших пацієнтів у Стамбулі

avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Естетичне рішення для невеликих корекцій

Рекомендовані для дорослих, або з 18 років, вініри на зуби в Туреччині можна встановлювати тільки пацієнтам, які ведуть здоровий спосіб життя.

Щоб мати зоряну посмішку, як у знаменитостей або інфлюенсерів в Instagram, слід обмежити занадто солодкі або занадто кислі продукти і напої. Будьте обережні, гризти нігті або жувати олівець більше не вийде.

Schéma pour comprendre la pose d'une facette dentaire en Turquie
Схема, що показує, як встановлюють зубні вініри в Туреччині

Ця методика ефективна для :

  • Плями, які більше не можна видалити за допомогою відбілювання зубів.
  • Проміжки між зубами, неправильне розташування зубів або зубна діастема.
  • Злегка зламані або пошкоджені зуби
  • Різці, які неправильно розташовані.

З іншого боку, вініри несумісні, якщо ви страждаєте на бруксизм. Існує ризик того, що вініри будуть тертися один об одного. Також у випадку відсутності нервів або зруйнованих зубів. Те ж саме стосується пародонтозу.

Діагностика в стоматологічній клініці визначить, чи можна встановлювати вініри чи ні. Ми можемо порекомендувати найкращих стоматологів у Стамбулі, Ізмірі та Анталії.

Різні види зубних вінірів в Туреччині

Передові технології, високоякісні матеріали: вініри на зуби в Туреччині славляться своєю вишуканістю.

У Стамбулі, зокрема, чарівності міста, а також якості хірургії та успішності операцій достатньо, щоб відновити вашу посмішку.

Différence entre vraies dents et facettes dentaires
Різниця між справжніми зубами та вінірами

Для виготовлення вінірів зазвичай використовують два типи матеріалів: композитну смолу та кераміку. Обидва допомагають поліпшити зовнішній вигляд і створити гармонійну посмішку.

Композитна смола

Вінір з композитної смоли – це оболонка, яка встановлюється безпосередньо у стоматолога в кабінеті. Він не вимагає ніякої спеціальної підготовки. Оболонка (біла пломба) формується безпосередньо на зубі. Перевага полягає в наступному:

  • Один візит до стоматолога для маскування дефектів на зубах та забезпечення ідеального вирівнювання зубів;
  • Швидке лікування з негайним ефектом, але при цьому менш затратне;
  • Легкість у догляді та ремонті;
  • Коротший термін служби, ніж у кераміки.
Schéma explicatif sur les facettes dentaires
Схема, що пояснює, як встановлюються вініри

Кераміка та фарфор

Щоб виготовити керамічні або порцелянові вініри, необхідно зробити зліпок зубів. Під час повторного візиту стоматолог прикріпить вінір до зуба цементом. Переваги вінірів

  • Природний, напівпрозорий вигляд для сяючих зубів;
  • Легкий догляд та довговічність. Вони можуть прослужити до 20 років;
  • Дорожчі за композитні вініри, але довговічніші;
  • Не змінюють колір з часом.

Цирконій

Цирконій або цирконій – це природна хімічна сполука. Він біологічно сумісний з яснами. Білий за кольором, він має певну напівпрозорість і надає вінірам природного вигляду. Ось його переваги:

  • Природний, напівпрозорий вигляд зубів;
  • Естетично приємний результат;
  • Не змінює колір з часом. Стійкість до кави, чаю та нікотину.
Sourire avec des facettes Ziconium
Посмішка з цирконієвими вінірами

Найкращі бренди вінірів для зубів

Керамічні вініри все ще більш популярні, ніж композитні вініри, з ряду очевидних причин: вони пропонують більш природний, довготривалий ефект. Пропонуємо ознайомитися з брендами керамічних вінірів:

Бренд Emax®

Вініри IPS e.max® є зареєстрованою торговою маркою і відносяться до порцелянових вінірів, вироблених брендом Emax.

Дуже популярні серед пацієнтів, а також серед стоматологів у Стамбулі, вініри Emax виготовляються за індивідуальними розмірами з використанням польової кераміки, скла та літію.

Вони наносяться на передню частину зуба, яка зачищається на 0,3 мм, щоб зробити поверхню шорсткою і забезпечити ідеальне кріплення вініра. Такий склад робить їх більш міцними з часом.

Термін служби вінірів Emax становить від 10 до 15 років, або навіть довше, якщо ви ведете активний спосіб життя.

Schéma d'une dent limée
Схема обточеного зуба

Вініри Emax мають меншу товщину. Вони мають природний вигляд і легку напівпрозорість, надаючи природний вигляд ближче до емалі.

Ще однією перевагою вінірів Emax є те, що вони не містять металів, що робить їх здоровими та біосумісними з яснами. Більше того, вони однаково підходять для різців, іклів та, в деяких випадках, премолярів.

Бренд Lumineers®

Lumineers® – американський бренд стоматологічних вінірів. Вперше він з’явився в Голлівуді в 90-х роках і швидко став дуже популярним серед голлівудських зірок. Звідси і назва “Голлівудська посмішка“.

Непрозорі білі вініри Lumineers мають високу прозорість і дарують вам ідеально вирівняні, сяючі зуби. Вони мають товщину всього 0,3 мм. Після встановлення в ротовій порожнині вони не повинні перешкоджати жувальній функції або оклюзії щелепи.

facette dentaire lumineers en Turquie
Вініри Lumineers® в Туреччині

Перш ніж встановлювати вініри Lumineers, необхідно зняти зліпок зубів. Однак для того, щоб вони були готові до встановлення, знадобиться близько 3 тижнів.

Різні етапи, пов’язані з встановленням зубного вініру в Туреччині

Установка вінірів в Туреччині – це високоточна ортодонтична процедура. Вона проводиться за індивідуальними розмірами в стоматологічній клініці стоматологом-хірургом.

Перша консультація

Під час первинної консультації ми обговоримо форму і положення ваших зубів, їх розмір і кількість вінірів, які вам знадобляться. При необхідності може бути зроблений рентгенівський знімок і зліпок зубів.

Premiere consultation dentaire à Istanbul
Перша консультація стоматолога в Стамбулі

Відливання зубів

На другому етапі виготовляється зліпок ваших зубів. Зауважте, що це не обов’язково, якщо ви обираєте композитні вініри. Однак для вінірів Emax або Lumineers цей етап дуже важливий.

Для цього лікар використовує ложку, в яку заливається смола. Потім вона поміщається в рот пацієнта. Перед тим, як вийняти ложку, потрібно почекати кілька хвилин, щоб смола міцно зафіксувалася на зубах.

Création du moule dentaire à Istanbul
Створення зліпка в Стамбулі

Підготовка зубів

Після того, як зліпок виготовлено, лікар може злегка відшліфувати емаль, щоб допомогти вінірам закріпитися.

Примірка

Стоматолог-хірург наносить цемент на кожен зуб, щоб прикріпити вінір. Операція проводиться під місцевою анестезією. Операція триває від 35 хвилин до 4 годин. Перед остаточним приклеюванням вінірів буде проведена тимчасова примірка.

Après la pose des facettes dentaires en Turquie
Після встановлення вінірів в Туреччині

Після примірки

У перші кілька годин ви можете відчувати невеликий дискомфорт, особливо під час їжі. Але це пройде, коли ви звикнете до своїх нових зубів. Протягом наступних двох днів призначається огляд, щоб перевірити, чи добре вініри прилягають до ясен та емалі

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

При встановленні вінірів можуть виникнути деякі рідкісні ризики:

  • Проблеми з підбором кольору;
  • Чутливість зубів до гарячого та холодного;
  • Запалення ясен;
  • Можливий карієс;
  • Алергічна реакція на анестетик.

Ось чому ви повинні довірити нам допомогу у виборі хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Пояснювальне відео про встановлення вінірів на зуби

Важлива інформація

Вініри, як і природні зуби, не захищені від карієсу. Більше того, ясна продовжують рости навколо вінірів, тому догляд за порожниною рота є дуже важливим.

Догляд за вінірами не вимагає особливих зусиль:

  • Чистити зуби зубною щіткою з м’якою щетиною;
  • Використання зубної нитки, щоб позбутися від забруднень;
  • Регулярне зняття нальоту для збереження білизни.

Обмежтеспоживання кави, чаю та тютюну, які можуть зробити зуби та вініри коричневими. Остерігайтеся також карамелі та листя артишоку або будь-якої їжі, яка може тягнути щелепу.

photo avant après de facettes dentaires
Фото зубних вінірів до і після

Стоматологічний та б’юті-туризм в Туреччині

Туреччина – рай для медичного та стоматологічного туризму. Батьківщина високотехнологічної естетики, Стамбул наповнений найкращими адресами для косметичної хірургії та стоматологічної хірургії для встановлення вінірів або зубних імплантатів.

Чудові краєвиди Босфору, клініки з першокласною туристичною та медичною інфраструктурою, а також доступна вартість операцій роблять вибір на користь Туреччини дуже швидким.

У вас ВІЛ? Для вас створена спеціальна стоматологічна клініка, де вам встановлять вініри на зуби в умовах повної безпеки для вас і персоналу.

Читайте також: імплантація зубів “все на 4” в Туреччині

Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Чудовий панорамний вид на Стамбул з видом на Босфор

Наша прихильність до доступності включає послугу прокату інвалідних візків та персоналізовану допомогу для людей з обмеженою мобільністю.

Як обрати правильного стоматолога

У Туреччині багато стоматологів-хірургів, що спеціалізуються на вінірах, особливо в Стамбулі. Але коли справа доходить до стоматолога, який встановить вам вініри в Туреччині, краще вибрати найкра щого, щоб уникнути невдалої операції.

З огляду на те, що це індивідуальна операція, яка є незворотною, важливо вибрати компетентного і досвідченого стоматолога.

Підготовка до поїздки

Підготуйтеся до поїздки в Туреччину. Якщо у вас є посвідчення особи з певних європейських країн, вам не знадобиться віза або навіть закордонний паспорт.

Наш координатор запропонує вам пакет “все включено “, який включає квиток на літак, таксі, проживання, перекладача, лікування та медикаменти. Цей пакет обмежує витрати і дозволяє уникнути неприємних сюрпризів.

coordinatrice dentaire à Istanbul en Turquie
Стоматологічний координатор в Стамбулі, Туреччина

Як довго тримаються вініри?

Довговічність вінірів відмінна, коли вони повністю прикріплені до емалі. Вони можуть прослужити до 20 років і більше у випадку суцільнолитих порцелянових вінірів або від 7 до 10 років у випадку композитних вінірів.

Чи можуть вініри змінити колір?

З часом вініри, виготовлені з дешевших матеріалів, можуть забарвлюватися та/або змінювати колір. У той час як композитні вініри можуть змінювати колір з часом, фарфорові вініри вкрай складно забарвити.

Як довго я повинен залишатися в Туреччині для встановлення вінірів?

Вампотрібно залишитися в Стамбулі на 8 днів. Ніщо не завадить вам залишитися довше, щоб насолодитися красою країни або випробувати спокусливу силу ваших нових зубів.

Calcul des devis médical par la coordinatrice
Підготовка медичного висновку координатором

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми допоможемо вам зробити операцію успішною, причому за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго тримається вінір на зуби в Туреччині?

Вініри, встановлені в Туреччині, дуже міцні. Їх термін служби залежить від якості. Композитні вініри служать від 7 до 10 років. Порцелянові або керамічні вініри, з іншого боку, можуть прослужити до 20 років.

Композитні або керамічні вініри – хороший спосіб корекції зубів, що перекриваються, особливо якщо вони перекриваються незначно. Однак вони повинні бути виготовлені на замовлення, щоб досягти природного, естетичного та довготривалого результату.

За необхідності вініри можуть бути прикріплені до керамічних коронок. Це відбувається в тому випадку, коли зубна коронка зламалася. З іншого боку, категорично забороняється приховувати погано розташовану коронку за допомогою вініра.

Краще злегка підпиляти зуби, щоб уникнути збільшення об’єму зубів і забезпечити дуже міцне зчеплення. Також можна встановити вініри без обточування зубів, використовуючи ультратонкі вініри Lumineers®.

Вініри настільки ж міцні, як і природні зуби. Ви можете нормально харчуватися, дотримуючись кількох запобіжних заходів: Уникайте твердої, липкої та кислої їжі. Жуйте повільно і ретельно. Використовуйте м’яку зубну щітку і регулярно консультуйтеся зі стоматологом.

Щоб встановити вініри в Туреччині, ви повинні перебувати там щонайменше 10 днів. Насправді, весь курс лікування займає від 7 днів. Але ви не проведете весь цей час у стоматологічній клініці. Необхідно лише 4 консультації зі стоматологом.

Установка вінірів на зуби в Стамбулі безболісна. Це безболісна і безпечна процедура, тому що немає необхідності девіталізувати зуби. Якщо потрібно обточити кілька зубів, операція проводиться під загальним наркозом. Ви не відчуєте ніякого болю.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️