Ліпосакція в Туреччині

до і після ліпосакції Туреччина 1
Написано Émilie

Розглядаєте ліпосакцію в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про операцію, відновлення та вартість у Стамбулі. Запитуйте ціну і отримайте найкращу ціну на успішну ліпосакцію в Туреччина.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція в Туреччині?

У Туреччині середня вартість ліпосакції становить 1 900 євро і 300 євро за додаткову зону. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування в Стамбулі становить 7 днів, з госпіталізацією на 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти та компресійний одяг. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

Ліпосакція лобка1400 €
Ліпосакція стегон1600 €
Ліпосакція шиї1600 €
Ліпосакція стегон1800 €
Ліпосакція сідничних сумок1800 €
Ліпосакція живота1900 €
Ліпосакція подвійного підборіддя2100 €
Ліпосакція сідниць2200 €

Ліпосакція в Туреччині: остаточний посібник

Незважаючи на правильне харчування і регулярні фізичні навантаження, спрямовані на втрату жиру в області живота, ми можемо отримати кілька непривабливих опуклостей, які можуть вплинути на наше самопочуття. Кілька опуклостей тут і там, яких ви не можете позбутися, незважаючи на дієту для спалювання жиру.

Тож, незалежно від того, чоловік ви чи жінка, як позбутися цих жирових грудочок? Слава Богу, є така косметична операція, як ліпосакція.

Tracé d'une liposuccion
Хід ліпосакції

Як випливає з назви, і якщо перекласти її якомога простіше, ліпосакція означає відсмоктування жиру. Принаймні, тих небагатьох жирових відкладень, які чинять опір здоровому, збалансованому способу життя.

Найпоширеніша косметична операція у світі, ліпосакція видаляє жир на животі, “галіфе”, “ручки кохання”, подвійне підборіддя та будь-який інший надлишок жиру. Хоча вона менш ризикована, ніж ринопластика або збільшення грудей, завжди розумно вжити всіх необхідних заходів обережності.

Simulation avant et après une liposuccion
Моделювання до і після ліпосакції

Ліпосакція в Стамбулі або Анталії в Туреччині є поширеною і визнаною на міжнародному рівні практикою. Щороку понад 14 мільйонів пацієнтів приїжджають до Туреччини, щоб отримати доступ до найкращого догляду та хірургічного втручання в Стамбулі. Більше того, це дуже доступно.

Готові поїхати в Стамбул на ліпосакцію в Туреччині? Дотримуйтесь інструкції!

Фото до і після Жінки і чоловіки

Що таке ліпосакція?

Ліпосакція – це операція пластичної хірургії, яка полягає у видаленні надлишків жиру, які не вдається прибрати після дієти або незважаючи на регулярні фізичні вправи. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Мета цієї косметичної хірургічної операції в Туреччині – змінити форму фігури до бажаних пропорцій після значної втрати ваги, впливаючи на стійкі жирові відкладення. Важливо знати, що під час операції ліпоскульптури можна видалити не більше 4-5 літрів жиру.

Simulation avant et après une liposuccion
Моделювання до і після ліпосакції

Для проведення ліпосакції пластичний хірург використовує канюлі, своєрідні тонкі трубки, що вводяться в глибокі шари шкіри. Мета цих інструментів – відсмоктати жир, що застряг. Залежно від використовуваної методики, канюлі можуть поєднуватися з ультразвуком або лазером(вазероліпосакція). Ми розглянемо ці процедури трохи пізніше.

Ліпосакція – це більше, ніж просте відсмоктування жиру; вона також вимагає техніки, застосування та досвіду. Це мистецтво, яким може оволодіти лише пластичний хірург, саме тому її іноді називають ліпосакцією.

Ліпосакція не для повних людей

Хоча за допомогою ліпосакції можна позбутися непривабливих жирових відкладень, слід зазначити, що вона не підходить для людей зі значною надмірною вагою або ожирінням. Основною метою ліпосакції є видалення невеликих, стійких жирових валиків з певних частин тіла.

Ці жирові відкладення здебільшого знаходяться глибоко і накопичуються в дермі. Саме ці глибинні жирові клітини можуть раптово і несподівано з’явитися на сідничних сумках, животі, руках, шиї, стегнах, колінах, литках або щиколотках.

Simulation avant et après une liposuccion
Моделювання до і після ліпосакції

Ліпосакція не видаляєцелюліт або розтяжки. Її не слід проводити з цією метою.

Перш ніж розглянути можливість проведення операції з ліпосакції в Туреччині, пацієнтам рекомендується дотримуватися режиму схуднення, щоб втратити поверхневий жир. Тільки після схуднення можна розглядати ліпосакцію.

Поєднання ліпосакції з BBL

Оскільки ліпосакція дуже швидка у виконанні, її часто поєднують з іншими операціями в рамках одного сеансу. Так, до ліпосакції в Туреччині, а особливо в Стамбулі, ви також можете розглянути можливість ліпофілінгу, використання вилученого жиру для збільшення грудей без протезів або збільшення плоских сідниць за допомогою знаменитої техніки BBL(Brazilian Butt Lift).

liposuccion des fesses en turquie
Жіноча фігура

Коли можна зробити ліпосакцію в Туреччині?

Щоб розглянути 360 варіантів ліпосакції в Туреччині, хірурги рекомендують три речі:

  • Будьте якомога ближче до своєї ідеальної ваги. Ліпосакція не є варіантом, якщо у вас надмірна вага.
  • Мати гарне здоров’я і здорову, пружну шкіру. Результати ліпоскульптури більш помітні на пружній шкірі. Якщо ваша шкіра в’яла, після ліпосакції можна розглянути можливість підтяжки обличчя.
  • Ви повинні бути не молодше 18 років з міркувань рівноваги та анатомічного росту. Вважається, що тіло досягло повного росту у віці 18 років.

Які існують види ліпосакції?

Перш ніж зважитися на ліпосакцію, дізнайтеся про всі методи, які використовуються для успішної ліпосакції. Якщо ви приїжджаєте в Стамбул, то використовуються три основні методики. Це класична ліпосакція, лазерна ліпосакція і вазерліпосакція.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Фотомоделювання до і після ліпосакції

1. Класична ліпосакція або ліпосакція

Це традиційний метод ліпосакції в Туреччині. Трохи більш механічний, але легкий, він використовує канюлю для відсмоктування зайвого жиру. Канюля вводиться в ділянку, яку потрібно обробити, щоб її знеболити.

Жир відсмоктується за допомогою канюлі та шприца. Розчин, що використовується, повністю стерильний і безпечний. Крім того, метод м’який і не дуже травматичний. Він підходить для делікатних зон, таких як обличчя, талія та руки.

2. Лазерна ліпосакція

Ця техніка ліпосакції використовує тепло, що генерується лазером, для розриву мембран адипоцитів і розрідження жиру. Потім цей метод полегшує вилучення жиру. Лазерна техніка є досить делікатною, оскільки може пошкодити шкіру, нерви та кровоносні судини, що оточують жир.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Силует жінки зі стрічкою

Щоб цей метод ліпосакції був успішним, його повинен проводити досвідчений пластичний хірург. Наша клініка косметичної хірургії пропонує найкращих хірургів з ліпосакції в Стамбулі або Анталії, Туреччина. Якщо ви виберете цю методику, наш хірург в Стамбулі вас не розчарує.

3. Васерна ліпосакція або Vaser Lipo

Васерна ліпосакція на сьогоднішній день є наймоднішою методикою. Її революційність полягає в тому, що вона може бути використана для лікування будь-якої ділянки тіла з дуже задовільними результатами. Цей метод використовує ультразвук для руйнування глибоких жирових відкладень. Крім видалення жиру, ця методика також робить шкіру більш пружною.

Васер ліпо використовує високочастотний ультразвук, який випромінює вібрації для видалення жиру. В результаті шкіра втягується дуже швидко і більш рівномірно. Це найпопулярніша техніка ліпосакції в Туреччині. Це пов’язано з тим, що пластичні хірурги в Стамбулі мають великий досвід.

4. Ліпосакція HD або ліпосакція високої чіткості

Ліпосакція HD аболіпосакція високої чіткості – це варіант вазерліпосакції. Вона поєднує в собі вазероліпосакцію з високоефективними методиками і революційними технологіями. Якщо ви хочете мати тіло мрії, наприклад, кубики преса або шоколадний прес, це метод для вас. Він дуже популярний серед ентузіастів бодібілдингу, а також серед багатьох жінок-інфлюенсерів.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Гравірування живота за допомогою ліпосакції HD

Ліпосакція для яких частин тіла?

Тепер, коли ви знаєте, що таке ліпосакція і які методи є найбільш популярними, вам також потрібно знати, які частини тіла підходять для ліпосакції в Туреччині. Ліпосакція для чоловіків і жінок може бути виконана на наступних ділянках:

  • Ліпосакція обличчя: виконується тільки на підборідді для видалення залишків подвійного підборіддя. Буде розглянута звичайна ліпосакція. Виконується через невеликі розрізи без шрамів на підборідді.
  • Ліпосакція рук: виконується на спині, зовні і всередині руки. Виконується тонкими розрізами в ліктьовому згині і під пахвами.
  • Ліпосакція колін: ця процедура видаляє надлишки жиру з внутрішньої сторони колін. Процедура виконується за допомогою мікророзрізів, які залишають мікрошрами.
  • Ліпосакція стегон: полягає у відсмоктуванні жиру з сідниць і внутрішньої поверхні стегон за допомогою мікроканюль. За нею може слідувати підтяжка обличчя, щоб підтягнути шкіру стегон у випадках значного провисання шкіри.
liposuccion des cuisses en turquie
  • Ліпосакція живота: Використовується для відновлення плоского живота або зміни форми преса. У разі провисання шкіри,абдомінопластика доповнить ліпосакцію. У цьому випадку необхідно видалити надлишки шкіри і підтягнути м’язи живота.
  • Ліпосакція ” ручок ко хання”: прибирає скупчення жирової тканини на стегнах, животі, спині та черевному поясі.
  • Ліпосакція стегон: в цій зоні ліпосакція в основному видаляє сідничні мішки, які є дуже стійкими скупченнями жирової тканини, які часто важко видалити за допомогою спорту або дієти.
  • Ліпосакція литок: ліпосакція дозволить зробити ноги стрункішими, видаливши жирову тканину з внутрішньої сторони гомілкової кістки. Зокрема, на литкових м’язах, ахіллових сухожиллях або щиколотках.
  • Ліпосакція шиї: ця операція дозволяє видалити жирові відкладення з шийно-підборідного кута, тобто під підборіддям. Ліпосакцію шиї можна поєднувати з ліпосакцією подвійного підборіддя.
liposuccion du cou en turquie
Фото до і після ліпосакції шиї

Що потрібно прочитати перед тим, як розглядати ліпосакцію в Туреччині

Отже, ви вирішили зробити ліпосакцію в Туреччині? По-перше, ознайомтеся з усіма факторами, які потрібно врахувати, перш ніж зважитися на операцію.

Ваш фізичний та медичний профіль

Ліпосакція може бути проведена тільки жінкам і чоловікам старше 18 років, які досягли своєї ідеальної ваги, але все ще мають надлишок жиру. Крім того, ви повинні мати гарне здоров’я, стабільну вагу і вести здоровий спосіб життя (не палити і не вживати алкоголь).

Також бажано мати більш-менш пружну шкіру, інакше можуть розглядатися інші операції. В ідеалі, ви також повинні мати досить підтягнуті м’язи.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час ліпосакції можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Синюшні синці;
  • Втрата чутливості шкіри;
  • Пошкодження нервів і кровоносних судин;
  • Тромбоз глибоких вен;
  • Пульсація або провисання шкіри;
  • Посилення целюліту.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії ліпосакція не є харамом. Вона дозволена, якщо її метою є усунення дефекту, що впливає на тіло.

liposuccion des hanches en turquie
Сліди ліпосакції стегон

Слід також зазначити, що цей вид пластичної хірургії не рекомендується людям, які мають в анамнезі флебіт або тромбоемболію легеневої артерії.

Людям з хронічними захворюваннями, такими як цукровий діабет, ослаблений імунітет, ВІЛ-інфекція та порушення кровообігу, слід пройти медичне обстеження, щоб визначити можливість проведення ліпосакції. Ліпосакція не рекомендується при хронічних захворюваннях.

Стамбул – світова столиця ліпосакції

Ліпосакцію проводять у багатьох країнах світу. Для отримання задовільного результату необхідно ретельно підійти до вибору пластичного хірурга. Найкращих хірургів визнають за їхні навички, досвід та ефективність, на додаток до їхньої кваліфікації.

У Стамбулі турецькі хірурги відомі у всьому світі. Як добре видно з Instagram, Туреччина володіє новітніми технологіями в області косметичної хірургії.

У клініці косметичної хірургії в Стамбулі вами займуться досвідчені пластичні хірурги. Вас будуть супроводжувати протягом усього перебування в Стамбулі і особливо під час операції. Від першої зустрічі до післяопераційної консультації про вас подбають найкращі.

Ліпосакція в Туреччині: що відбувається під час операції?

Ліпосакція в Туреччині – найпопулярніша операція пластичної хірургії в країні. Вона має 99% успіху і задоволеності, багато в чому завдяки досвіду пластичних хірургів і якості обслуговування пацієнтів. Фото до і після ліпосакції в Туреччині в Instagram не залишають сумнівів у майстерності стамбульських хірургів.

А ось відео пацієнтки, яка зробила ліпосакцію. На своєму досвіді вона пояснює, чи повертається жир після ліпосакції і чи дозволяє ліпосакція схуднути. Вона також пояснить, як виглядає шкіра після ліпосакції.

Перший контакт і консультація

Операція з ліпосакції в Туреччині проходить в кілька етапів. Від вашого першого контакту з нашою клінікою до повернення на батьківщину після операції. Будьте впевнені, на кожному етапі вас буде супроводжувати координатор, який буде перекладати для вас і розповідати, що робити далі.

Ми подбали про те, щоб люди з обмеженими фізичними можливостями, які пересуваються на інвалідних візках, мали вільний доступ до всіх приміщень нашого закладу.

Початкова консультація

Перша консультація є дуже важливою. Вона повинна надати вам всю інформацію, необхідну для прийняття обґрунтованого рішення про проведення операції. Вона також визначить весь хід операції. Як правило, після первинної консультації у вас є кілька днів, щоб все обдумати і зібратися з думками.

Ця первинна консультація може бути проведена безпосередньо на місці в Стамбулі або за допомогою інтерв’ю з пластичним хірургом в прямому ефірі. Під час цієї зустрічі ми детально обговоримо

  • Ваші мотивації
  • Цілі операції
  • Вашу історію хвороби, щоб визначити, чи можлива операція
  • Ваші очікувані результати
  • Будь-які медичні процедури
  • Техніка, яка буде використана для самої ліпоскульптури,
  • Післяопераційний догляд
  • Будь-які ускладнення

Під час цієї первинної бесіди хірург зробить кілька фотографій, щоб визначити відповідну техніку та лікування.

Tracé d'une liposuccion abdominale
План ліпосакції живота

Скористайтеся цією першою консультацією, щоб задати будь-які питання про ліпосакцію. Це також хороший час, щоб дізнатися більше про досвід хірурга. Після цієї первинної консультації ви завжди можете розглянути можливість зміни хірурга.

Після ретельного обмірковування, якщо ви вирішили зробити ліпосакцію в Туреччині. Перед самою операцією може бути призначена повторна консультація.

Поради для успішної ліпосакції в Стамбулі

Під час другої консультації вас попросять пройти медичні обстеження для оцінки вашого стану здоров’я.

За кілька днів до ліпоскульптури вас попросять дотримуватися здорового способу життя:

  • Припинити вживання нікотину та алкоголю
  • Припинити прийом протизапальних препаратів, аспірину або протизапальних трав’яних зборів.
  • Припинити приймати специфічні медичні препарати, крім тих, що рекомендовані для ліпоскульптури.
  • Дотримуватися здорової, збалансованої дієти
  • Регулярні, щадні фізичні навантаження
Tracé d'une liposuccion 360
Схема ліпосакції на 360

Хід операції ліпоскульптури в Стамбулі

Операція ліпосакції проходить в одній з клінік Стамбула. Її проводить досвідчений і визнаний пластичний хірург. Вас буде супроводжувати дружня команда, яка подбає про те, щоб операція пройшла гладко. Дуже важливо, щоб операція проходила в найкращих можливих умовах.

Тривалість операції

Операція проводиться амбулаторно і може тривати від 30 хвилин до 3 годин, залежно від розміру зони обробки. Чим більший об’єм аспірованого жиру, тим делікатніша і триваліша операція. Але не хвилюйтеся, ви в руках досвідченого хірурга, який проводив операції з ліпосакції тисячі разів.

Tracé d'une liposuccion 360
Загальна схема ліпосакції 360°

Тип анестезії

Ліпоскульптура може проводитися під місцевою або загальною анестезією, в залежності від зони, яка підлягає обробці. Для невеликих ділянок, таких як коліна або подвійне підборіддя, перевага надається місцевій анестезії. У всіх випадках необхідно проконсультуватися з анестезіологом за 48 годин до операції.

Хід операції

Для початку хірург зробить мікророзрізи шкіри на ділянках, що підлягають корекції. Спочатку він націлений на складки шкіри, щоб зробити шрами непомітними. Потім він вставить пінопластові канюлі з маленькими отворами на кінці. Потім вводиться анестетик, а потім інші препарати, такі як бікарбонат або адреналін, щоб запобігти кровотечі.

Канюлі будуть з’єднані в замкнутий контур для аспірації жиру. Залежно від обраної методики, хірург може використовувати лазери або ультразвук. Однак зазвичай використовується ультразвук, оскільки він є більш ефективним і щадним для шкіри. Під час ліпосакції хірург відсмоктує від 2 до 3 літрів жиру, але не більше 5 літрів.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Канюля для видалення жиру під час ліпосакції

Після того, як жир видалено, мікророзрізи зашивають за допомогою ниток, що розсмоктуються. Вони розсмоктуються самостійно після загоєння.

Після операції ви залишитеся під наглядом протягом однієї ночі в клініці, щоб дати час на відновлення, а також запевнити вас, що у разі виникнення вагусного дискомфорту буде надана швидка допомога. Наприклад, якщо операція проводиться вранці, ви можете покинути клініку в кінці дня, в іншому випадку ви залишитеся на ніч для спостереження.

Результати ліпосакції в Туреччині до і після

Після операції впродовж наступних 48 годин можуть з’явитися набряки або синці в місцях, де проводився відсмоктування. Для їх повного зникнення може знадобитися від двох тижнів до 1 місяця. Специфічного лікування не існує, просто доглядайте за цими ділянками якомога дбайливіше. Очищення та догляд відповідно до рекомендацій хірурга.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Фото до і після ліпосакції 360 в Стамбулі

Перші кілька днів можна приймати знеболюючі препарати, щоб полегшити біль. Якщо ви відчуваєте нездужання, вам слід відпочити. Оброблена зона може бути чутливою протягом декількох тижнів.

Хірург може провести сеанс дренажу, щоб допомогти набряку зменшитися. Але це не завжди систематично.

Що стосується результатів ліпосакції, то вони стануть повністю видимими через 1-6 місяців. Це буде залежати від зони, яку обробляли. Для живота, наприклад, це може зайняти 1 місяць, для рук – близько 2-3 місяців.

Результати повної ліпосакції є довготривалими. Однак, коли ви набираєте вагу, цілком можливо, що впертий жир повернеться. Тому після ліпосакції бажано підтримувати свою вагу, або, принаймні, не набирати більше 5 кг.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Тіло проконтрольованої жінки

Післяопераційний догляд

Після операції на час загоєння на розрізи будуть накладені компресійні пов ‘язки. Ви також повинні будете носити компресійні панчохи або одяг, щоб забезпечити кращий дренаж під шкірою у разі надмірного накопичення крові або рідини.

Протягом усього процесу хірург пояснюватиме вам, як носити пов’язки та компресійну білизну, щоб забезпечити кращий дренаж і швидке загоєння. Як правило, компресійну білизну слід носити від 6 до 8 тижнів, залежно від процесу загоєння.

Запобіжні заходи для кращого загоєння

Крім того, для кращого загоєння вас попросять дотримуватися певного способу життя під час одужання. Наприклад, протягом 2-3 місяців вам не слід займатися фізичними або спортивними вправами чи абразивними рухами, які можуть призвести до розриву швів. Також слід уникати перебування шрамів на сонці і завжди дбайливо ставитися до шкіри протягом 2-3 місяців.

Період одужання може тривати 2 тижні, але 7 днів може бути достатньо для відновлення нормального життя, при дотриманні вищезгаданих інструкцій.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Готелі Стамбула для успішного медичного перебування

Підготовка до перебування в Туреччині

Ви вирішили зробити ліпосакцію в Туреччині? Підготуйтеся до поїздки в Стамбул! Ось кілька порад щодо кроків, які слід зробити перед тим, як розглянути можливість ліпоскульптури або вазероліпосакції в Туреччині:

Вибір хірурга для найкращої ліпосакції

Як вже було сказано вище, варто проконсультуватися з кількома хірургами, перш ніж вирішити, якого з них обрати. Наш пластичний хірург – один з найвідоміших у Стамбулі. Його вибір гарантує успіх вашої ліпосакції.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Пластичний хірург в Стамбулі, Туреччина

Підготовка до поїздки

У випадку з ліпосакцією в Туреччині ви обираєте медичний туризм. Тривалість перебування в країні становить від 5 до 7 днів, але ви можете продовжити його на скільки завгодно. Що стосується відпустки для відновлення, то вона триває від 10 до 15 днів, залежно від операції.

Що відбувається під час вашого естетичного перебування в Стамбулі?

  1. Ви прибуваєте в аеропорт Стамбула (IST). У холі на вас чекатиме приватний водій з табличкою з вашим ім’ям.
  2. Він відвезе вас до вашого 4* готелю на мікроавтобусі Mercedes (30 хвилин їзди). Готель знаходиться в 2 хвилинах ходьби від естетичної клініки.
  3. Зустріч з координатором і хірургом для визначення ваших цілей. Він відповість на всі ваші запитання. Координатор буде перекладати.
  4. Запис на другий день на ліпосакцію. Після операції ви залишитеся на ніч у клініці для спостереження.
  5. Потім ви будете відпочивати в готелі 4* з ліками, кремами і компресійним поясом, які вам видасть координатор.
  6. На шостий день ви повернетеся до клініки, щоб зняти пов’язки і пройти заключний огляд у хірурга, знову ж таки в присутності координатора.
  7. Після цього приватний водій відвезе вас назад в аеропорт для вильоту додому, і ви зможете насолоджуватися своїм новим тілом протягом 14 днів.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
Координатор розраховує вартість ліпосакції

Скільки коштує ліпосакція в Туреччині?

За ліпосакцію в Туреччині вам доведеться заплатити від 1 400 до 2 400 євро. Це на 70% дешевше, ніж в Європі. У цю ціну входить трансфер з аеропорту, проживання в готелі 5*, ліпосакція, компресійна білизна та медикаменти.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго триває ліпосакція в Туреччині?

Остаточні результати ліпосакції в Туреччині є довготривалими. Ця процедура впливає на глибокі жирові відкладення, які важко втратити спонтанно. Коли ці жирові клітини видаляються, організм не має можливості відновити їх після статевого дозрівання.

Біль, який відчувається після ліпосакції, варіюється від пацієнта до пацієнта. Як правило, біль буває від помірного до інтенсивного. Це також залежить від зон, які піддаються ліпосакції. Найбільш чутливими зонами є стегна і внутрішня частина стегон, а також коліна.

Туреччина визнана однією з найдешевших країн для проведення ліпосакції. У більшості випадків ціни вдвічі нижчі, ніж в Європі. Турецькі клініки надійні, з компетентними естетичними хірургами і сучасним обладнанням найвищого класу.

Кандидати на ліпопластику в Туреччині повинні мати гарне здоров’я і не мати зайвої ваги. Зверніть увагу, що ліпопластика не є рішенням для схуднення, її мета – суто реконструктивна. Отже, індекс маси тіла повинен бути в нормі, тобто між 18 і 25.

Після того, як зникнуть післяопераційні синці та набряки, тобто приблизно через місяць, поступово проявиться остаточний результат ліпосакції. Наберіться терпіння, адже для того, щоб оцінити стабільний і остаточний результат операції, потрібно щонайменше 6 місяців.

Залежно від обраної клініки, перебування в Туреччині для ліпосакції варіюється від 5 до 7 днів. Як правило, перебування в лікарні не перевищує 2 ночей, і пацієнти часто залишають клініку на наступний день після операції. Післяопераційне спостереження складається зі зняття пов’язок і контрольного огляду.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️