Збільшення грудей в Туреччині

ціна збільшення грудей індички дешево 1 1
Написано Laurence

Коли мова заходить про розмір грудей, деякі жінки вважають, що природа їх не обділила. Інші бачили, як їхні щедрі груди швидко стають непривабливими після вагітності, грудного вигодовування або схуднення. Всі ці жінки прагнуть повернути повноцінний розмір чашечки бюстгальтера. Саме тут на допомогу приходить збільшення грудей в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію прозбільшення грудей в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціни на збільшення грудей в Туреччині

Середня вартість збільшення грудей в Туреччині становить 2 700 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. Ціна залежить від обраного пацієнткою об’єму грудей, марки протезів, а також від того, чи супроводжується операція підтяжкою обличчя, ліпофілінгом або протезуванням грудей. Остаточний результат видно протягом 2 місяців.

круглий протез Mentor®2500 €
анатомічний протез Mentor®2800 €
Підтяжкагрудей (мастопексія)2300 €
Збільшення грудей2900 €
Збільшення губ за допомогою ліпофілінгу3000 €
Заміна грудних імплантатів2800 €

Після ринопластики збільшення грудей є найпопулярнішою косметичною операцією, яка приваблює мільйони жінок по всьому світу. У той час як в деяких країнах вона є дорогою, обмеженою або ризикованою, в Туреччині це не так.

Цю естетичну процедуру проводять найкращі пластичні хірурги Стамбула, використовуючи ультрасучасні, передові методики. І все це за ціною на 40% нижчою, ніж у Франції, Німеччині, Іспанії чи Італії.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Збільшення грудей для ідеальних грудей

Скільки коштує збільшення грудей в Туреччині? Ось все, що вам потрібно знати.

Що таке збільшення грудей і навіщо це робити?

Збільшення грудей – одна з найпопулярніших процедур косметичної хірургії у світі. Вона полягає у збільшенні або відновленні об’єму та асиметрії грудей за допомогою різних методик.

В’ялі, маленькі або обвислі груди іноді можуть бути причиною комплексу жінки. Символи жіночності, вони, як вважається, мають силу притягання або спокушання. Але на цьому їхня функція не закінчується, оскільки вони також відіграють роль годувальниці людства в перші моменти його життя.

Цей вид пластичної хірургії може бути обраний для :

  • Естетичні причини: від природи маленькі груди або груди, які стали в’ялими після грудного вигодовування
  • За медичними показа ннями: після мастектомії або видалення молочної залози через рак молочної залози.

Фото до і після

Чому варто збільшити груди в Туреччині?

У Стамбулі процвітає оздоровчий туризм. Хоча збільшення грудей вже стало звичним явищем у багатьох країнах, в Туреччині воно користується кращою репутацією. Це просто тому, що збільшення грудей в Туреччині, і зокрема в Стамбулі, проводиться :

  • Естетичними хірургами, що спеціалізуються на естетичній медицині;
  • В ультрасучасних, безпечних клініках Стамбула;
  • З успішністю до 95%.

Клініки пластичної та естетичної хірургії в Стамбулі пропонують найвищу якість обслуговування та гігієни для забезпечення бездоганних хірургічних процедур. А ціна залишається мотивацією номер один для пацієнтів.

Середня ціна на збільшення грудей в Туреччині на 40-50% нижча, ніж в інших європейських країнах, те ж саме стосується і зменшення грудей.

Photo d'une poitrine refaite
Фото збільшення грудей

Різні види збільшення грудей в Туреччині

Залежно від естетичних уподобань пацієнта, а також розташування і анатомічної форми грудей, пластичний хірург може запропонувати різні методи збільшення грудей в Туреччині.

Мастопексія або підтяжка грудей

Підтяжка грудей – це операція з корекції обвислих або асиметричних грудей і незначних дефектів. Це свого роду омолодження грудей. Рекомендується після грудного вигодовування, вагітності або схуднення.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Фото до і після збільшення грудей

Операція полягає у видаленні надлишків обвислої шкіри, щоб підтягнути груди, надати їм повноти та вигинів. Мастопексія виконується під загальною анестезією і триває приблизно від 1 до 2 годин. Робиться невеликий надріз на соску, щоб видалити надлишки шкіри. Залишаються невеликі шрами, невидимі неозброєним оком.

Збільшення грудей за допомогою ліпофілінгу

Ліпофілінг гру дей – це процедура косметичної хірургії в Туреччині, яка передбачає збільшення об’єму грудей за допомогою введення жиру. Ця малоінвазивна операція є найкращою альтернативою після мастектомії після раку молочної залози.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Збільшення грудей за допомогою шприцевого ліпофілінгу

Ліпофілінг грудей спочатку передбачає видалення природного жиру з тих ділянок тіла, де він присутній (стегна, живіт або сідниці). Потім цей жир знову вводиться в груди. Ця операція проводиться в умовах бездоганної гігієни.

Результат є довготривалим, дуже природним і, перш за все, без шрамів. Однак можливі корекції, оскільки введений жир іноді може розтанути.

Збільшення грудей за допомогою протезів

Збільшення грудей за допомогою протезів передбачає встановлення грудних імплантатів. Це найпоширеніша і найнадійніша операція для досягнення довготривалих результатів і, перш за все, без підтяжок.

Prothèses mammaires Mentor®
Грудні імплантати Mentor®

Це імплантація силіконових грудних імплантатів, наповнених фізіологічним розчином, під тканину молочної залози для формування грудей. Силіконовий гель є безпечним, з рідкісними побічними ефектами.

Операція проводиться під загальною анестезією і триває від1 до 2 годин. Хірург імплантує протези грудей через ареолу (область навколососкової ямки) або аксіллу (пахвову западину), а іноді і через субмаммарну область.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Схема імплантації грудних імплантатів під і над м’язом

Залежно від типу і товщини шкіри, імплантати також можуть бути розміщені під великим грудним м’язом. Розмір грудних імплантатів залежить від бажаного пацієнткою розміру чашечки бюстгальтера. Операція проводиться за одну операцію і не вимагає ніяких доопрацювань.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Фото до і після збільшення грудей

Читайте також: Мамський макіяж в Туреччині

Як проходить процедура збільшення грудей в Туреччині?

Перше, що потрібно зробити для збільшення грудей в Туреччині – це звернутися до клініки в Стамбулі. Після того, як ви виберете клініку, у вас буде первинна зустріч з пластичним хірургом. Це відбудеться за допомогою відеоконференції.

Хірург попросить фотографії ваших грудей, щоб провести цифрове моделювання і вибрати найбільш підходящу хірургічну операцію.

Відгук після збільшення грудей

Хірург може запросити додаткові аналізи крові, щоб переконатися, що ви придатні для збільшення грудей, а також визначити ваші серологічні показники (ВІЛ, гепатит і т.д.), щоб вжити відповідних заходів.

У вас ВІЛ? Для вас виділена спеціальна клініка, де ви зможете пройти операцію зі збільшення грудей у повній безпеці для вас і персоналу.

Друга консультація на місці

Друга консультація відбувається в Стамбулі. Це зустріч, яка дозволяє хірургу зробити виміри грудей і провести реальну симуляцію операції зі збільшення грудей. Це також час для отримання остаточних інструкцій перед операцією.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Результати збільшення грудей до і після операції

День операції

У день операції про вас подбає медична команда клініки. Вас підготують до входу в операційну. Пластичний хірург оперуватиме під загальним наркозом. Операція триває приблизно від 1 до 2 годин, залежно від обраної методики.

chirurgienne plastique
Пластичний хірург

Відновлення

Після завершення операції по збільшенню грудей вас переведуть у післяопераційну палату. Ви залишитеся на ніч у клініці під наглядом. Ви можете відчувати деякі болі, оскільки дія анестезії закінчується.

Період відновлення необхідний, перш ніж ви зможете повернутися до повсякденного життя. Протягом цього періоду ви будете проходити післяопераційний моніторинг, щоб оцінити стан вашого здоров’я і відзначити будь-які реакції або побічні ефекти. Це післяопераційне спостереження також дозволить нам перевірити, чи добре прижилися протези.

Augmentation mammaire post opératoire
Післяопераційне збільшення грудей

Період відновлення

Період відновлення становить мінімум один тиждень. Для повноцінного відновлення рекомендується 15 днів. У період відновлення пацієнтка повинна носити підтримуючий бюстгальтер. Вона не повинна виконувати важку роботу, яка може її втомлювати.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Підтримуючий пояс після збільшення грудей

Для кращого загоєння на рубці можна наносити мазь. Навколо грудей може з’явитися набряк і невеликі грудочки. Можна прикладати пакет з льодом, але це не слід робити систематично.

Протягом 2 місяців після операції не рекомендується відновлювати заняття спортом. Також слід уникати перебування на сонці протягом декількох місяців. Остаточного вигляду нові груди набудуть через 6 місяців.

Coordinatrice avec une patiente
Координатор з пацієнткою

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Збільшення грудей може мати деякі рідкісні ризики, пов’язані зі збільшенням грудей:

  • Біль у грудях;
  • Зміна чутливості соска та молочної залози;
  • Ненавмисне зміщення грудного імплантату;
  • Протікання або розрив імплантату;
  • Рубці, що деформують груди.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Більше того, збільшення грудей дозволено в ісламі. Це халяльна, а не заборонена операція, оскільки вона приносить медичну користь і покращує якість життя людини.

Ми створили спеціальні умови для того, щоб забезпечити безперешкодний доступ до наших послуг для жінок, які живуть з ВІЛ-інфекцією.

Скільки коштує збільшення грудей в Туреччині?

У Туреччині за ліпофілінг у Стамбулі потрібно заплатити від €3,000 до €4,000. Підтяжка грудей коштує від €2,500 до €3,000. Збільшення грудей за допомогою грудних імплантатів нового покоління бренду Mentor коштує від 2 500 до 3 500 євро.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Щаслива жінка після збільшення грудей

Ми рекомендуємо вам запросити персональну пропозицію, щоб отримати індивідуальну ціну. Не соромтеся звертатися до нас за пропозицією. Ми з радістю вам відповімо.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває маммопластика?

Протягом тривалого часу дослідження визначали, що термін служби грудного протеза становить 10 років. Сьогодні, з розвитком технологій і самих протезів, вони можуть служити 20-25 років без будь-яких відхилень від норми.

Щоб вибрати правильний розмір грудного імплантату, потрібно враховувати не тільки профіль, якого ви хочете досягти, але і ваші поточні груди і вашу статуру. Вища або нижча проекція імплантатів також матиме вплив на кінцевий розмір.

Серед брендів, які найчастіше використовуються для збільшення грудей в Туреччині, є імплантати Mentor і Natrelle. Ці два бренди відомі своєю надійністю. Звичайно, є багато інших виробників з абсолютно безпечними характеристиками.

Грудні імплантати встановлюються за молочними залозами. У переважній більшості випадків після косметичної пластики грудей грудне вигодовування все ще можливе. Однак воно може бути порушене у випадку корекції обвислих грудей.

Так, це залежить від типу протеза та профілю пацієнтки. Однак іноді є можливість вибрати місце розташування шрамів. Вони можуть бути навколо соска, під пахвою або під складкою грудей. У всіх цих випадках вони залишаються непомітними.

Для збільшення грудей необхідно 7-денне перебування в Туреччині. Сюди входить одноденна передопераційна консультація з хірургом, госпіталізація на одну ніч і день післяопераційного відновлення. Контрольний огляд проводиться через 5 днів після операції, безпосередньо перед поверненням додому.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️