Ринопластика в Туреччині

ринопластика Туреччина 1
Написано Émilie

Розглядаєте можливість ринопластики в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення і вартість операції в Стамбулі. Надішліть запит і отримайте найкращу ціну на успішну пластику носа в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ринопластику в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Table of content
 [show]

Скільки коштує ринопластика в Туреччині?

У Туреччині середня вартість ринопластики становить 1 800 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2,5 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 6 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 6 місяців. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти, перекладач, готель і трансфер з аеропорту.

Ринопластика1800 €
Ринопластика secondaire2200 €
Ринопластика етнічна2300 €
Ультразвукова ринопластика2500 €

Ринопластика в Туреччині: повний посібник

Кожен, хто має “великий ніс”, думає, що всі про нього говорять. Ця приказка дає нам зрозуміти, наскільки набридливим іноді може бути ніс. У центрі обличчя, він є чарівністю або ганьбою обличчя. Зламані, кирпаті, горбаті, верблюжі, кирпаті, гачкуваті, вони бувають різних форм, і деякі з них можуть створювати великі комплекси. Неможливо приховати або видалити, вони, тим не менш, виконують важливі функції: “дихання” і “запаху”.

rhinoplastie et pansement sur le nez
Ринопластика та перев’язка носа

Що ж робити з надто великим носом? Дякуючи науці і технологіям, сьогодні ми можемо виправити форму носа і зробити його маленьким. Зменшення носа фахівці називають ринопластикою. Як для жінок, так і для чоловіків ця медична практика призводить до появи ” нового носа “. І не будь-який ніс, а той, який ми обрали і який робить нас красивішими. Принаймні, такий, що дозволяє нам виглядати добре.

Фото наших пацієнтів до і після

Де можна зробити пластику носа в Туреччині?

Найпоширеніша операція косметичної хірургії – ринопластика – виконується практично в усьому світі. Але в Стамбулі, міжнародній столиці пластичної хірургії, запах оазису або святого Грааля естетичної пластики носа можна відчути за тисячі кілометрів.

Ринопластика входить в ТОП-10 найбільш затребуваних операцій естетичної хірургії в Туреччині. Це, безумовно, пов’язано з великою кількістю турецьких пластичних хірургів, які здобули високий рівень досвіду і світову репутацію.

Але, крім того, з цінами, нижчими, ніж в інших місцях, чудовим ландшафтом і надзвичайно смачною їжею, важко не обрати Стамбул або Анталію в Туреччині для медичного туризму. Тоді немає нічого кращого, ніж випробувати свій новий талант на березі Босфору.

Simulation d'une rhinoplastie avant après
До і після симуляції ринопластики

Готові до ринопластики в Стамбулі або Анталії, Туреччина? Дотримуйтесь інструкції!

Покінчимо з комплексом великого, горбистого або кривого носа

Кажуть, що ніс – це дурень обличчя. Автор цієї приказки, письменник Марсель Марієн, чітко розумів, що носові придатки часто позбавлені здорового глузду. Занадто довгий, занадто високий, занадто короткий, занадто тонкий, занадто широкий, занадто горбистий, занадто глибокий, занадто низький, занадто високий, занадто кривий, “ніс” не завжди може бути непомітним. А шкода, адже часто він виглядає як “ніс посеред обличчя”. Не завжди легко відповідати цьому.

Крім того, не всім нам пощастило народитися з носом Клеопатри. У деяких спільнотах або сім’ях форма носа є генетичною і не завжди грає на користь чарівності обличчя. В інших це може бути деформація, спричинена травмою, нещасним випадком. Це може призвести до неприйнятної форми носа, але ще серйозніше – до порушення дихальної функції.

Supprimer la bosse sur le nez
Прибрати горбинку на носі

Краса, кажуть, річ відносна. І мати гарний ніс – це більше, ніж просто естетично. Це про впевненість у собі та самореалізацію. Це про те, щоб залишити фізичні та психологічні комплекси позаду.

Що призводить до того, що нам хочеться піти далі і “змінити форму носа” або хоча б поліпшити його естетику, отримати симетричний ніс, як у зірок в Інстаграмі. Тут на допомогу приходить ринопластика. Загалом, найпоширенішою метою ринопластики в Туреччині є виправлення дефектів носа. Але ринопластика – це набагато більше, ніж це….Що призводить до того, що нам хочеться піти далі і “змінити форму носа” або хоча б поліпшити його естетику, отримати симетричний ніс, як у зірок в Інстаграмі. Тут на допомогу приходить ринопластика. Загалом, найпоширенішою метою ринопластики в Туреччині є виправлення дефектів носа. Але ринопластика – це набагато більше, ніж це….

Що таке ринопластика?

Ринопластика або пластика носа – це хірургічна операція, яка передбачає зміну розміру або форми носа, або просто видалення горбинки. Мета – створити гарний ніс у профіль, природний ніс, гармонійний, симетричний і красивої форми, який ідеально поєднується із загальними рисами обличчя. Хоча модифікація необхідна, ринопластика гарантує, що всі анатомічні та естетичні критерії носа знаходяться в ідеальній гармонії. Основна мета цієї операції – досягти ідеального балансу обличчя.

Таким чином, ринопластика включає в себе як “покращення носа, погляду і самого обличчя”, так і посмішку за рахунок носоглоткових складок. Змінений таким чином ніс може надати обличчю зовсім іншого вигляду. Деяким пацієнтам ринопластика навіть допомагає виглядати молодше. Крім того, довірити пластику носа досвідченому хірургу важливо для того, щоб операція не пошкодила ні дихальну функцію, ні перенісся.

Chirurgie de la pointe du nez
Операція на кінчику носа

У якому віці можна робити ринопластику в Туреччині?

Важливо знати, що ринопластика носа підходить не всім, хто хоче зробити пластику ніздрів. Але коли робити ринопластику в Туреччині недорого? Мінімальний вік – 17 років для жінок і 18 років для чоловіків. У цьому віці кістковий хрящ досягає кінця свого росту і може бути змінений до бажаних форм.

Крім того, після певного віку косметичну пластику носа може бути складніше виконати. Починаючи з 35 років, кістковий хрящ стає твердішим. Модифікація може бути більш складною.

Різні види ринопластики в Туреччині

Завдяки сучасним технологіям ринопластика в Туреччині – це практика, яка не залишає шрамів. Невеликі розрізи, мінімум маніпуляцій і високий рівень задоволеності – ось що спонукає пацієнтів обирати Туреччину, щоб зробити пластику носа недорого. Але вам все одно потрібно вибрати досвідченого хірурга, який зможе провести бездоганну операцію. Про те, де його знайти і як з ним зв’язатися, ми розповімо трохи пізніше.

Перш за все, давайте розглянемо види пластики носа, які ми можемо вам запропонувати:

1 – Функціональна ринопластика

Ринопластика вважається функціональною, коли вона виконується за медичними показаннями. Також відома як септопластика, або риносептопластика, вона необхідна, коли орган нюху не в змозі виконувати свої основні функції. Ця операція лікує обструкцію ніздрів і всі респіраторні симптоми. Функціональна ринопластика призводить до повної зміни морфології носа пацієнта. В Європі ця операція покривається медичним страхуванням.

Déviation de l'arête nasale
Викривлення перенісся

2 – Структурна ринопластика

Структурна ринопластика, відома як класична ринопластика, передбачає суто естетичні зміни. Вона полягає у зміцненні хрящової та кісткової архітектури носа з метою гармонізації його форми та товщини. У цьому виді хірургії ми можемо діяти двома способами:

  • Виправлення викривлення викривленого хряща, що заважає носі. Це називається септоринопластика.
  • Операція на кінчику носа, яка оперує тільки кінчик носа, який може бути опущеним, занадто високим, асиметричним, занадто широким, кулястим або викривленим. Мета – вирівняти ніс.
chirurgie de la pointe du nez
Операція на кінчику носа

3 – Ринопластика з хрящовою пластикою

Ринопластика хрящовим трансплантатом передбачає вилучення частини хряща з організму для пересадки його на ніс. Метою цієї операції є зміна форми носа, збільшення його об’єму, маскування дефекту, зміцнення носових структур або виправлення подальших деформацій.

Трансплантати найчастіше беруть з хряща носової перегородки. Але ми також можемо використовувати трансплантати з хряща вушної раковини, грудної клітки. Цей тип ринопластики призначений для людей, у яких занадто товстий або занадто тонкий ніс, і для його зміни потрібен трансплантат.

4 – Немедична ринопластика або підтяжка носа

Ця естетична практика не передбачає хірургічного втручання як такого. Операція також проводиться без анестезії. Існує дві широко використовувані техніки:

Ін’єкція гіалуронової кислоти

Вона передбачає модифікацію форми носа за допомогою ін’єкцій гіалуронової кислоти, до якої може бути доданий ботокс. Ця нехірургічна альтернатива для вас, якщо ви цього хочете:

  • Збалансуйте об’єм носа.
  • Підніміть кінчик носа вгору.
  • Зменшуючи невелику нерівність.
  • Виправлення недоліків і дефектів від попередньої невдалої ринопластики.
  • Якщо вам більше 50 років і ваш носовий хрящ твердий.

Ця методика швидка. Один сеанс займає всього 30 хвилин. Однак через 18 місяців його необхідно поновити.

Simulation avant et après une rhinoplastie sur une femme
До і після симуляції ринопластики на жінці

5 – Ультразвукова ринопластика

Розроблена у 2013 році ультразвукова ринопластика також передбачає використання ультразвукової частоти для реструктуризації носа з більшою точністю. Це неінвазивний метод, який використовує вібрації для згладжування і зміни форми носових кісток і хрящів. Він найкраще підходить для зменшення та делікатного полірування носа.

6 – Вторинна ринопластика

вторинна ринопластика, або ревізійна ринопластика, – це реконструктивна операція, яка вимагає корекції носа. Це вимагає від турецького реконструктивного хірурга великого досвіду, щоб він міг виправити попередню невдалу пластику носа за допомогою реконструкції носа. Ця друга реконструктивна ринопластика може бути складною, оскільки вона включає в себе виправлення операції попереднього лікаря, який, можливо, зробив погану роботу.

7 – Етнічна ринопластика

етнічна ринопластика – це хірургічна операція на носі, спрямована на створення естетично привабливої форми носа зі збереженням характерних рис, унікальних для кожної етнічної групи. Сучасна прогресивна ринопластика наближається до індивідуальної краси, яка охоплює спадщину і підсилює красу, а не створює універсальний дизайн носа.

Une patiente de type africain après une rhinoplastie ethnique
Африканська пацієнтка після етнічної ринопластики

Dans les années 80 et 90, le courant dominant de la rhinoplastie était basé sur la forme du nez caucasien, ce qui ne convenait pas aux autres groupes ethniques tels que les Asiatiques, les Africains et les Moyen-Orientaux.

Відкрита чи закрита ринопластика?

Відкрита ринопластика, також відома як зовнішня ринопластика, полягає у виконанні розрізу біля основи колумелли – м’якої тканини, яка розділяє 2 ніздрі. Цей метод дозволяє полегшити доступ до хрящів носа і провести більш ефективну роботу завдяки покращеній видимості. Метою цієї операції є визначення морфології носа, щоб його можна було якнайшвидше змінити. Цей тип операції є однією з поширених операцій ринопластики в Туреччині.

Закрита ринопластика, також відома як ендоназальна ринопластика, передбачає зміну форми носа безпосередньо зсередини ніздрів за допомогою тонких розрізів. Тому видимих шрамів не залишається. Ця менш інвазивна процедура використовується для незначних корекцій, таких як виправлення ямочки на кінчику носа. Час відновлення коротший, тому що менше синців.

rhinoplastie ouverte et fermée

Що потрібно прочитати перед тим, як розглядати можливість ринопластики

Окрім визначення типу ринопластики, який вам потрібен, ви повинні знати, що є кілька факторів, які впливають на успішну пластику носа і вибір правильного типу операції. До них відносяться

Вік

Перш за все, потрібно враховувати свій вік. Це має вирішальний вплив на шкіру. Молода шкіра більш еластична. Вона здатна адаптуватися до змін, викликаних ринопластикою. З іншого боку, з віком шкіра старіє. Вона менш здатна адаптуватися до пластичної хірургії, і наслідки можуть бути менш помітними, ніж очікувалося.

Спосіб життя

Спосіб життя також впливає на якість шкіри. Очевидно, що куріння або перебування на сонці впливають на шкіру. Це може ускладнити процес естетичної пластики носа.

Однак це не означає, що ринопластика обмежена. Навпаки, ці фактори полегшують вибір типу ринопластики, який найкраще відповідає вашим потребам і характеру вашої шкіри. Наприклад, при зрілій, менш еластичній шкірі найбільш доцільною є немедикаментозна ринопластика. Це щадний метод, який коригує форму носа, не створюючи надлишків шкіри.

schéma de la rhinoplastie
Схема ринопластики

Мотивація

Хоча пластична хірургія носа – це одномоментна операція, її результати незворотні. А новий ніс залишається на все життя. Це занадто довго, щоб шкодувати. Тому перед тим, як зважитися на ринопластику, переконайтеся, що ви приймаєте правильне рішення.

Коли ви зустрічаєтеся віч-на-віч зі своїм обличчям і дивитеся в дзеркало, запитайте себе, чому ви хочете змінити свій ніс? Яку частину носа ви хотіли б змінити? Як ви плануєте змінити свій ніс? Проаналізуйте свої мотивації.

Вибір спеціаліста з ринопластики

Це людина, якій ви довірите свій ніс, красу свого обличчя і значну частину свого майбутнього життя. Чому? Тому що від його подвигів залежатиме, чи будете ви задоволені своїм носом чи ні. А як ми завжди говоримо, це центр обличчя, тому ваш новий ніс повинен вас задовольняти. Все це для того, щоб сказати вам, що вибір лікаря повинен бути предметом кількох досліджень:

  • Знайдіть кращого хірурга в ринопластика Туреччина, досвідченого і ефективного за репутацією, по результатам, успіхам і досягнутим успіхам.
  • Знайдіть лікаря, якому ви можете довіряти, і який буде супроводжувати вас протягом усього процесу. Від моменту запису на прийом до післяопераційного інтерв’ю.
  • Довірте свій ніс хірургу, який виконує цю роботу не тільки тому, що це його робота, але й тому, що він може зрозуміти вашу мотивацію і направити вас відповідно до неї.
chirurgien rhinoplasticien
Хірург з ринопластики

Де знайти відмінного ринопластика?

У Туреччині! У країні повно досвідчених спеціалістів-хірургів з ринопластики, які пропонують відмінну якість послуг і чия репутація виходить за межі європейського континенту.

Відомі люди, зірки світового масштабу, підприємці, студенти або приватні особи обирають Стамбул або Анталію як місце призначення, адже ринопластика в Туреччині – звичайна практика. Достатньо лише поглянути на фото до і після ринопластики в Туреччині в Інстаграмі, щоб зрозуміти, що вони є справжніми майстрами в цій галузі.

Більше того, вони проводяться у високотехнологічних кабінетах, з ультрасучасним обладнанням та найсучаснішою технікою. Хірургічні умови гідні 5-зіркового пансіонату, де ви будете почувати себе абсолютно комфортно. Більше того, після зміни носа ви зможете випробувати свій новий стиль на вулицях Туреччини, де запах пахлави, кебаба або долми розбудить ваші ніздрі.

chirurgien spécialiste de la rhinoplastie
ринопластичний хірург

У нашій клініці, яка спеціалізується на ринопластиці, вас будуть супроводжувати протягом усього перебування на лікуванні. Вам завжди нададуть допомогу, і ми будемо раді відповісти на будь-які питання, які у вас виникнуть, розвіяти будь-які сумніви і супроводжувати вас на кожному кроці.

І якщо мова здається вам основним бар’єром для спілкування, знайте, що у нас є перекладачі-синхроністи, які досконало володіють вашою мовою. Так чого ж ви чекаєте, щоб зробити ринопластику в Туреччині?

Ринопластика в Туреччині: естетична хірургія носа

Ринопластика в Туреччині має успішність 98%, саме тому ця косметична операція тут так популярна. Як вже було сказано вище, це багато в чому пов’язано з навичками і досвідом хірургів і ультрасучасними технологіями, які використовуються на місцевому рівні.

Відео успішної ринопластики в Туреччині

Як проходить операція в Стамбулі?

Процедура ринопластики в Стамбулі кодифікована. Від первинної консультації до хірургічного втручання ви пройдете через різні етапи. Будьте впевнені, на кожному етапі вас буде супроводжувати команда професіоналів, яким ви можете повністю довіряти.

У вас ВІЛ? Для проведення ринопластики в умовах повної безпеки для вас і персоналу виділено спеціальне відділення.

Наша команда навчена надавати персоналізовану допомогу людям з обмеженою рухливістю в інвалідних візках протягом усього їхнього перебування в клініці. Наша клініка доступна для людей з обмеженими можливостями (PRM).

Перша консультація

Відправною точкою вашої подорожі до серця вашого нюху є первинна консультація – ваша перша “зустріч з турецьким хірургом”. Вона має фундаментальне значення для створення проекту ринопластики відповідно до ваших потреб і побажань. Це можна зробити безпосередньо в стамбульській клініці або дистанційно за допомогою інтерв’ю в прямому ефірі або фотографій. Зустріч з хірургом віч-на-віч залишається найкращим способом створення клімату довіри.

На цьому першому етапі ви розповідаєте хірургу про свої естетичні побажання. Він поставить точний діагноз, щоб визначити, чи можливо це здійснити. Він оцінить численні критерії, фактори та протипоказання, які дозволять успішно реалізувати ваш хірургічний проект.

chirurgien et patient de rhinoplastie
Хірург з ринопластики та пацієнт

Також під час цієї первинної консультації хірург з ринопластики в Туреччині пояснить, яке лікування може принести вам повне задоволення. Він детально опише процедури, цілі та результати, які очікуються від цієї процедури. У той же час він розповість вам про будь-які ризики або інші небажані наслідки, які можуть виникнути під час процедури.

Залежно від форми вашого носа, ринопластичний хірург може також зробити рентген, 3D-сканування або навіть функціональну ринологічну оцінку за вашим бажанням. Повторна консультація може бути відмічена у вашому щоденнику.

Що потрібно знати

Під час цієї первинної консультації ви також дізнаєтеся про систематичні хірургічні інструкції для успішного проведення операції на носі. Не соромтеся задавати хірургу будь-які питання щодо ваших очікувань та результатів операції.

Кілька інструкцій, яких слід дотримуватися..:

  • Відмова від куріння та алкоголю перед операцією
  • Припинити прийом протизапальних препаратів, аспірину та антикоагулянтів.
  • Очищення та догляд за обличчям перед операцією: гоління бороди або вусів тощо.
Simulation avant et après d'une rhinoplastie
До і після симуляції ринопластики

День операції

У день операції вас дбайливо запросять в естетичну клініку. Ми зробимо все можливе, щоб цей сеанс пройшов для вас спокійно, без стресу. Адже нам важливо, щоб ви відчували себе комфортно під час процедури. Вся медична команда в Стамбулі налаштує вас на невимушеність і спокій.

Процедура ринопластики може проводитися під місцевою або загальною анестезією:

  • Під час місцевої анестезії в ніс буде введено легке заспокійливе. Ви нічого не відчуєте, але зможете спостерігати за всім процесом лікування. Хірург намагатиметься якомога більше розповідати про свою процедуру. Не хвилюйтеся, операція буде безболісною і повністю комфортною.
  • Під загальним наркозом ви будете спати протягом всієї операції. Залежно від обсягу та складності косметичної операції, ви можете залишитися в клініці на ніч.
chirurgie du nez en turquie
Операція на носі в Туреччині

Тривалість втручання

За проведення ринопластики відповідає спеціаліст-хірург. Йому можуть допомагати інші спеціалісти або його медична команда.

Сеанс може тривати від 1 до 3 годин, залежно від складності операції. Особисто моя ринопластика в Туреччині тривала 3,5 години, оскільки це була вторинна ринопластика. Процес зміни форми носа буде залежати від проблеми, яку потрібно виправити, або техніки, яку використовує хірург. У всіх випадках він почне з відділення шкіри носа від кісткового і хрящового даху. Після завершення ремоделювання шкіра буде повернута на місце над носовою перегородкою.

Якщо мета операції – зробити ніс меншим, хірург видалить частину хряща і кістки. Для цього він зробить декілька надрізів всередині ніздрів.

un nez vu de face
Ніс спереду

Якщо операція спрямована на збільшення розміру носа, хірург виконає хрящову пластику, яка ремоделює ніс. В цьому випадку розрізи будуть зроблені ззовні. У випадку великих ніздрів можна зробити невеликі розрізи з боків ніздрів, щоб змінити основу носа і дозволити ніздрям звузитися, це називається алармопластика.

Коли операція завершиться, ви будете носити пластикову або металеву шину на носі. Це дозволить “новому носу” правильно сидіти і зберігати свою форму. Крім того, в ніздрі можуть бути вставлені прокладки, щоб підтримувати септум (носову перегородку) і не перешкоджати диханню. Нарешті, пов’язки можна використовувати для захисту носа від зовнішніх агресивних впливів, таких як удари.

Післяопераційний етап

Протягом перших 24 годин після ринопластики ви відчуватимете, що придатки носа оніміли. Іноді можуть виникати незначні відчуття дискомфорту. Обличчя може набрякнути і стати ніжним. Але це триватиме лише кілька годин. Вам випишуть знеболюючі препарати, щоб полегшити дискомфорт.

Хоча ідея хизуватися своїм новим носом по всьому Стамбулу може бути дуже спокусливою, вам все одно потрібно відпочити протягом першої доби після операції. Тримайте голову високо піднятою протягом перших 3-4 днів після операції, особливо під час сну, інакше голова може набрякнути.

Через 5 днів навколо очей можуть з’явитися синці. Але не варто панікувати. Достатньо прикласти холодний компрес, щоб полегшити самопочуття і зменшити набряк. Ці синці зникнуть через тиждень, коли внутрішні тканини заживуть.

Крім того, ви можете відчути незначні виділення з ніздрів або закладеність носа, що в жодному разі не повинно вас насторожувати. Це все частина процесу. Щоб прискорити процес загоєння, дайте витекти стільки, скільки потрібно, не сякаючись.

Patiente après une rhinoplastie
Пацієнтка після ринопластики

Протягом цього часу і до наступного хірургічного прийому ви можете звернутися до медичної команди лікарні в будь-який час. Якщо у вас виникнуть питання або сумніви щодо вашого фізичного стану, не соромтеся звертатися до хірурга.

Якщо ви відчуваєте себе повністю впевнено, все, що вам потрібно зробити, – це відправитися на екскурсію по Стамбулу. Але остерігайтеся ударів і падінь. Бережіть свій ніс, як зіницю ока!

Через тиждень шини, гноти, тампони та інші пов’язки будуть зняті. Ви зможете дихати вільно. Синці та набряки зникнуть. Можна повертатися до нормального життя. Хоча багато пацієнтів можуть повернутися до звичного життя вже через 3-4 дні після операції.

Ринопластика в Туреччині: фото до і після

Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blonde
Фото до і після ринопластики у блондинки.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme métisse
Фото до і після ринопластики у жінки змішаної раси.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blanche
<Фото ринопластики “до і після” у білої жінки

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час ринопластики можуть виникати рідкісні ризики:

  • Тимчасова втрата нюху;
  • Втрата чутливості на кінчику носа;
  • Зміна кольору і набряк шкіри;
  • Перфорація носової перегородки ;
  • Погані шрами;
  • Проблеми з диханням.

Звідси цінність того, що ви довіряєте нам правильно “вибрати хірурга” в Стамбулі і зупиняєте свій вибір на “авторитетному і досвідченому” практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії ринопластика не є забороненою. Вона є халяльною і прийнятною, оскільки спрямована на усунення дефекту, що впливає на ніс.

Запобіжні заходи, яких слід вжити

Після того, як ринопластика виконана і ваш ніс міцно стоїть на місці, не святкуйте перемогу. Мине від 3 до 12 місяців, перш ніж ніс набуде остаточної форми. Вам потрібно буде набратися терпіння і, перш за все, обережності.

У перший місяць після операції вам все ще рекомендують не перенапружуватися і не робити рухів, які вимагають багато сили. Це може призвести до підвищення кров’яного тиску. Також уникайте поштовхів та ударів, які можуть деформувати новий ніс. У цей період слід уникати плавання, відвідування тренажерного залу, бігу і навіть надмірних статевих контактів.

Patiente de rhinoplastie avec un pansement sur le nez
Пацієнтка з ринопластики з пов’язкою на носі

Якщо ви носите окуляри за рецептом, спробуйте перейти на контактні лінзи, поки ніс не заживе (приблизно 2-3 місяці).

У цей період ви повинні знати, що вас буде супроводжувати вся медична команда на ринопластиці в Стамбулі, за допомогою телефонних або онлайн-інтерв’ю. Ви також можете звернутися в клініку, якщо у вас виникнуть будь-які сумніви або побоювання. Протягом першого року після пластичної операції ви будете регулярно контактувати зі своїм хірургом за допомогою телефонних дзвінків, надсилання фотографій тощо. Він зможе стежити за прогресом вашого носа.

Твій новий ніс

Позаду епізоди синців і набряків, ви вже можете бачити зовнішній вигляд вашого носа. Він прекрасний, він ідеально відповідає тому, про що ви мріяли. Це ніс, який покладе край вашим фізичним комплексам, проблемам з диханням та різноманітним дискомфортним відчуттям.

Це ніс, який ви будете носити прямо посередині обличчя. Можливо, ви отримаєте незвичну реакцію від оточуючих. Але будьте певні, це частина процесу відновлення впевненості у своєму тілі та в собі.

Як старіє пластика носа в Туреччині?

Ринопластика, проведена в Стамбулі, Туреччина, не старіє. Ринопластика вважається довготривалою або постійною, але це не означає, що результати не можуть змінюватися. Наслідки операції змінюються, тому що змінюється ваш ніс.

Багато людей не розуміють, що ніс так само схильний до старіння, як і інші риси обличчя. Згідно з дуже серйозним британським науковим дослідженням, ніс з віком стає більшим, так само як і вуха. На щастя, навіть якщо результати ринопластики змінилися, ревізійна ринопластика може відновити бажаний вигляд носа.

Photo d'un homme après une rhinoplastie
Фото чоловіка після ринопластики

Готуємось до ринопластики в Туреччині

Ось і все, ви готові зробити крок назустріч, зробити крок до ринопластика Туреччина? Ось кілька кроків, які вам потрібно зробити, щоб організувати свою відпустку на ринопластику в Стамбулі.

Вибір хірурга та клініки

Перший і найважливіший крок – це вибір хірурга. Обирайте хірурга, який має досвід, відомий і визнаний своєю ефективністю. Виберіть хірурга, який добре спілкується і може відповісти на всі ваші запитання. Наш експерт з ринопластики в Туреччині є одним з найвідоміших в країні. Більше того, в нашій клініці в Стамбулі ви отримаєте безперебійну допомогу на кожному етапі.

Декілька слів про клініку:

  • Одна з найкращих клінік пластичної хірургії в Стамбулі (оцінка 4,7/5 на Google Avis)
  • Міжнародна репутація та кваліфіковані хірурги

Кілька слів про хірурга-ринопластика.

  • 29 років досвіду в хірургії (понад 15 000 операцій)
  • 7 сертифікатів спеціаліста (косметична хірургія та відновлення волосся)
  • Вибороли 1 місце у конкурсі наукових досліджень
  • Член Національної медичної ради Туреччини
  • Експертиза в ринопластиці, ліпосакції, хірургії грудей та волосся.
  • Консультант турецького телеканалу
Coordinatrice avec une patiente
Координатор з пацієнтом

Підготовка до подорожі

Після того, як ви вибрали хірурга, наприклад, доктора Ергіна, ви можете підготувати свою подорож на ринопластику в Туреччину. Більшість турецьких лікарень косметичної хірургії пропонують пакети “все включено”: авіаквитки, проживання, консультації, операція, післяопераційний період, харчування, екскурсії та відкриття тощо.

Ці пропозиції полегшують вам організацію ринопластики в Туреччині. Вам не доведеться нічого організовувати, оскільки все вже включено. Все, що вам потрібно зробити, це зібрати валізи і організувати свій транспорт через Атлантику.

Якщо ви хочете більше пригод або свободи, ви завжди можете вибрати більш вільні пакети. У цьому випадку ви можете організувати своє перебування в Стамбулі на власний розсуд, окрім консультацій та операції.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Готелі Стамбула для успішного медичного перебування

Як довго я можу перебувати в Туреччині для проведення ринопластики?

В цілому, перебування на ринопластиці в Туреччині триває близько 6-7 днів. Це час, необхідний для проведення ринопластики і післяопераційного спостереження на місці. Але краса країни може підкорити вас і викликати бажання продовжити своє перебування.

Як проходить ваш б’юті-відпочинок у Стамбулі?

  1. Ви прибудете в аеропорт Стамбула (IST). У вестибюлі на вас чекатиме приватний водій з табличкою з вашим ім’ям.
  2. Водій відвезе вас до 4-зіркового готелю на мікроавтобусі Mercedes (30 хвилин їзди). Готель знаходиться в 2 хвилинах ходьби від клініки краси.
  3. Домовтеся про зустріч з координатором і хірургом, щоб визначити ваші цілі. Він відповість на всі ваші запитання. Координатор буде перекладати.
  4. Запис на другий день на ринопластику. Після операції ви залишитеся на ніч у клініці для спостереження.
  5. Потім ви відпочиватимете у своєму 4* готелі з ліками та кремами, які попросить вас використовувати координатор.
  6. Призначення на шостий день для зняття шини та проведення фінального огляду у хірурга, знову ж таки у присутності координатора.
  7. Потім приватний водій відвезе вас назад в аеропорт на зворотний рейс, і ви зможете насолоджуватися своїм новим носом протягом 7 днів.

Скільки коштує ринопластика в Туреччині?

Головне питання! І те, яке змушує сотні тисяч пацієнтів вибирати ринопластику в Туреччині, – це вартість цієї операції. Вартість пластики носа на берегах Босфору може бути до 70% дешевше, ніж в Європі. За ринопластику в Стамбулі доведеться заплатити від 1 600 до 2 500 євро. Однак ця ціна варіюється залежно від використовуваних методик, складності модифікації і репутації хірурга. Щоб дізнатися точну ціну і отримати консультацію найкращого пластичного хірурга в Стамбулі, зверніться за індивідуальною пропозицією.

La coordinatrice calcule le prix d'une rhinoplastie
Координатор розраховує вартість ринопластики

Висновок

Виберіть “найкращу клініку ринопластики в Туреччині” для успішного проведення операції. Пошукайте інформацію про діяльність хірурга. Існує кілька критеріїв, які слід враховувати при виборі:

  • Думки та відгуки пацієнтів
  • Фото до і після
  • Дата створення клініки
  • Акредитації клініки
  • Кількість років досвіду роботи лікаря
  • Спеціалізація клініки та її хірургів

Якщо вам важко зробити вибір, ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через повідомлення в Whatsapp або електронною поштою для проведення безкоштовної попередньої діагностики вашого носа.

Вона попросить вас надати фотографії спереду і збоку, а також ваші цілі, щоб отримати висновок пластичного хірурга.

2

Chirurgien

Якщо хірург зможе досягти ваших цілей і дасть добро на проведення ринопластики, ми надішлемо вам безкоштовну індивідуальну пропозицію без жодних зобов’язань.

І якщо ви погодитеся, ми все організуємо для вас:
Переліт, таксі, готель, ринопластику, ліки і, перш за все, чудову екскурсію по Стамбулу.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває операція на носі в Туреччині?

Після пластики носа в Туреччині результати зберігаються роками. Однак з віком шкіра на обличчі стає тоншою. В результаті можуть з’явитися нерівності. Однак ці невеликі недоліки можна виправити за допомогою ін’єкцій гіалуронової кислоти.

Ринопластика – це безболісна косметична операція. Оскільки операція проводиться під загальним наркозом, ви не відчуваєте болю. Але коли дія анестезії закінчиться, ви відчуєте деякий дискомфорт. Але біль залишається терпимим.

Успішність косметичної пластики носа в Туреччині становить 98%. Саме тому операція приваблює так багато людей. До того ж, серйозні побічні ефекти трапляються рідко. Найпоширеніші ускладнення – кровотеча, погана реакція на анестезію та інфекція.

Туреччина – ідеальний вибір для тих, хто бажає зробити ринопластику. Турецькі пластичні хірурги мають високу кваліфікацію і вважаються найкращими фахівцями в цій галузі. Ціна операції також нижча, ніж в Європі.

Ринопластика заборонена до 16 років. Насправді, потрібно почекати, поки закінчиться фаза росту обличчя. Він завершується у віці 16-17 років. Але ідеальний вік для операції – від 20 до 30 років. Для цієї операції немає вікових обмежень.

Щоб зробити ринопластику в Туреччині, потрібно планувати перебування в країні не менше 8 днів. Загалом операція триває одну-дві години, максимум. При цьому є обов’язкові підготовчі етапи і післяопераційний догляд. Саме тому ваше перебування в країні має тривати більше тижня.

Так, безопераційна ринопластика можлива. Її можна виконати за допомогою ін’єкцій гіалуронової кислоти або інших наповнювачів, щоб тимчасово змінити форму носа. Проконсультуйтеся з лікарем, щоб з’ясувати, чи підходить вам цей метод.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️