Ультразвукова ринопластика в Туреччині

ультразвукова ринопластика стамбул 1
Написано Manuella

Повний посібник з ультразвукової ринопластики в Туреччині: процедура, переваги, ризики та ціна операції. Безкоштовна пропозиція.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ультразвукову ринопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ультразвукова ринопластика в Туреччині?

Середня вартість ультразвукової ринопластики в Туреччині становить 2 600 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування в Стамбулі становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція, шина та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

Ринопластика1800 €
Вторинна ринопластика2200 €
Етнічна ринопластика2300 €
Ультразвукова ринопластика2500 €

Що таке ультразвукова ринопластика?

Ультразвукова технологія вже давно використовується для естетичних процедур для зменшення жиру та підтяжки шкіри. Ринопластика тепер може бути виконана за допомогою п’єзотома® та ультразвукових хвиль, що робить зміну форми носових кісток більш точною та акуратною.

Ринопластика входить в ТОП-10 операцій косметичної хірургії в Туреччині. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Метою ультразвукової ринопластики є досягнення гармонії обличчя шляхом корекції:

  • Розміру носа
  • Форми носа
  • Кута носа
Відео, що пояснює ультразвукову ринопластику

Інструменти, що використовуються при ультразвуковій ринопластиці, приводяться в дію ультразвуковими хвилями, які змушують кінчик інструменту вібрувати, видаляючи зайву кістку.

При традиційних методах ринопластики кістки агресивно вишкрібають і висікають. Завдяки ультразвуковій технології навіть найтонші та найкрихкіші кістки можуть бути скориговані для досягнення кращого естетичного результату.

Фото до і після

Метод

Під час ультразвукової ринопластики робиться розріз у колумеллі, безпосередньо під кінчиком носа, для кращого впливу та візуалізації ділянки, що підлягає корекції.

Потім ніс відтягують назад, розсікаючи носовий хрящ і намагаючись не зачепити серединний гребінь, хрящ, який розділяє ніздрі. Шкіра буде піднята з носа для максимального оголення. Потім хірург може легко змінити форму кінчика носа, перенісся, ніздрів або відновити носову перегородку за допомогою спеціалізованих ультразвукових інструментів.

Для вишкрібання, формування та згладжування носової кістки можуть використовуватися різні інструменти. Ультразвуковий інструмент забезпечує більшу точність і зменшує травмування навколишніх тканин. Після завершення операції шкіра знову накладається на кісткову структуру. Розріз закривається швами, а на ніс накладається гіпсова пов’язка.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
До і після симуляції ультразвукової ринопластики

Чого можна очікувати?

Розроблена в 2013 році паризьким доктором Гербо, ультразвукова ринопластика виконується за допомогою спеціальних інструментів для зміни форми носових кісток для досягнення більш витонченої форми носа. Ось короткий посібник про те, чого очікувати до, під час та після ультразвукової ринопластики.

Перед процедурою

  • Не приймайте жодних ліків протягом 2 тижнів, щоб очистити кров;
  • Не паліть протягом 2 тижнів до і після операції;
  • Не перебувати на сонці за 2 тижні до операції;
  • Не їжте і не пийте нічого за 6 годин до операції.

Під час операції

  • Загальний або місцевий наркоз із седативним ефектом
  • Розріз робиться під кінчиком носа
  • Ніс відтягується назад
  • Шкіра піднімається для максимального впливу
  • Перенісся змінюється та вдосконалюється за допомогою спеціальних інструментів, які вібрують завдяки ультразвуковим хвилям
  • Накладаються шви для закриття розрізів
  • На ніс накладається зовнішня шина або гіпс
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Фото до і після ультразвукової ринопластики

Відразу після лікування

  • Набряки навколо носа, щік та очей
  • Синці та набряки на обличчі.

від 1 до 2 тижнів після лікування

  • Набряки та синці все ще присутні
  • Не сякайтеся протягом 2 тижнів
  • Зберігайте внутрішню частину носа вологою за допомогою назального спрею
  • Спеціальна дієта.

3 тижні після лікування і далі

  • Уникайте важких фізичних навантажень протягом 3 тижнів
  • Уникайте перебування на сонці протягом 6 тижнів.

Кінцевий результат

  • Постійний
  • До 1 року для остаточної форми

Важливі зауваження

Оскільки під час ультразвукової ринопластики використовується відкрита техніка ринопластики, ймовірні значні набряки та синці на обличчі. Протягом тижня після операції накладається зовнішня шина для підтримки основної структури носа.

У той час як набряк обличчя пройде через 1-2 тижні, набряк носа триватиме до 1 місяця. Ніс продовжуватиме загоюватися від 1 до 1 року. Макіяж можна наносити, як тільки гіпс буде знято.

ПеревагиБезпечніше, точніше, менше помилок
НедолікиДорогий, інвазивний, не ефективний при великих деформаціях

Ідеальний кандидат

Ідеальний кандидат для ультразвукової ринопластики – людина з горбинкою на переніссі та деформацією перенісся. Зверніть увагу, що приймаються люди з ВІЛ.

Не рекомендується для…

Ультразвукова ринопластика не рекомендується особам молодше 18 років, за винятком випадків виправлення травми. Ультразвукова ринопластика може не підійти пацієнтам зі значними деформаціями кісток, оскільки для зміни форми кістки потрібно більше часу, ніж при традиційних методах.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

З ультразвуковою ринопластикою можуть бути пов’язані деякі рідкісні ризики:

  • Тимчасова втрата нюху;
  • Скупчення крові під шкірою;
  • Некроз тканин;
  • Перфорація носової перегородки;
  • Сухість у носі;
  • Проблеми з дихальними шляхами.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії ультразвукова ринопластика не є забороненою. Вона є халяльною і прийнятною, оскільки спрямована на усунення дефекту.

Особливу увагу ми приділяємо людям з обмеженою мобільністю. У нашому закладі є зручний під’їзд на інвалідному візку.

Побічні ефекти

Побічні ефекти ультразвукової ринопластики можуть включати оніміння, носові кровотечі, рубці, набряки, розриви дрібних кровоносних судин на поверхні шкіри, незворотні пошкодження нервів і недостатню або надмірну корекцію, що вимагає ревізійної ринопластики.


Якщо вам важко зважитися, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго триває ультразвукова ринопластика в Туреччині?

Результат є негайним і постійним. Однак, щоб побачити остаточний ефект, вам доведеться почекати від 12 до 20 місяців після операції. Це пов’язано з тим, що іноді може з’явитися невелика асиметрія. Її можна виправити ін’єкціями гіалуронової кислоти.

Ультразвукова ринопластика не є болючою. Вона проводиться під загальною анестезією і зазвичай триває дві години. Крім того, ви можете попросити пластичного хірурга провести її під місцевою анестезією із застосуванням седативних засобів.

Ультразвукова ринопластика – це інноваційний і більш точний метод, ніж ручна ринопластика. Він широко практикується в Туреччині з ряду причин: доступність, якість операції і рівень успіху, який в Туреччині становить 98%!

Туреччина має відмінну репутацію з точки зору косметичної хірургії носа. У цій країні знаходяться найкращі клініки, що спеціалізуються на ультразвуковій ринопластиці. Ось лише деякі з них: Лікарня Ekol, Estecenter Cerrahi Merkezi, Стамбульський естетичний центр, Medicana International Istanbul та інші.

Метою обох операцій є зміна форми носа. Різниця полягає у використовуваних інструментах. Класична ринопластика вимагає ручних інструментів. Ультразвукова ринопластика, навпаки, використовує вібрації. Слід зазначити, що друга методика є більш точною.

З урахуванням обов’язкового нічного перебування в стаціонарі, до- і післяопераційних консультацій та періоду відновлення планується перебування в місці проживання: в готелі, квартирі або іншому місці. Тривалість перебування на лікуванні для ультразвукової ринопластики в Туреччині становить 7 днів.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️