Гарантія збереження вагітності в Іспанії

гарантія вагітності іспанія 1
Написано Maria

Гарантія вагітності в Іспанії – це програма відшкодування витрат на ЕКЗ, яка пропонує можливість повного або часткового відшкодування в разі невдалого настання вагітності. Ці програми іноді називають “Розподіл ризиків”, оскільки іспанська клініка також бере на себе ризик відшкодування частини або всієї суми, сплаченої пацієнтом.

У світі, де майже все можна купити, проходження лікування допоміжними репродуктивними технологіями з невпевненістю в тому, що ми досягнемо своєї мети, може бути дуже страшним. Це все одно, що купити коробку, не знаючи, чи є в ній щось всередині.

Саме тому в Іспанії, в деяких клініках репродукції, в Мадриді та Барселоні, існує програма “Гарантія вагітності”, яка дозволяє частково або повністю відшкодувати витрати в разі настання вагітності, але за певних умов…

Ця програма передбачає одноразову оплату від трьох до шести циклів ЕКЗ в Іспанії. Фіксована плата зазвичай (але не завжди) нижча, ніж та, яку ви заплатили б, якби оплачували кожен цикл окремо.

Переваги та недоліки програм розподілу ризиків ЕКЗ в Іспанії

Існує багато факторів, які слід врахувати, перш ніж вирішити, чи підходить вам програма відшкодування витрат на ЕКЗ.

ПеревагиНедоліки
Відшкодування в разі невдачіПриймаються не всі кандидати
Більш доступна процедураДорого, якщо ви розробляєте швидко
Забезпечує душевний спокійНемає відшкодування у разі викидня
Менша ймовірність відмови від дитиниЗаборонено для жінок старше 38 років

Право на участь у програмі гарантії настання вагітності в Іспанії

Не кожен може подати заявку на програму повернення коштів за ЕКЗ в Іспанії. Кожна програма має різні кваліфікаційні вимоги, і вони навряд чи приймуть вашу заявку, якщо ваші шанси на успіх низькі.

Наприклад, багато програм не дозволяють брати участь жінкам старше 40 років. Інші мають нижчий поріг для участі – від 38 років. Аналогічно, якщо у вас вже було кілька невдалих циклів ЕКЗ, ви можете не мати права на участь у програмі повернення коштів.

Деякі клініки репродуктивної медицини пропонують програми відшкодування вартості донорських яйцеклітин, що може бути варіантом для жінок у віці 40 років і старше. Але навіть у цих програмах ви повинні відповідати певним умовам, щоб взяти в них участь.

У чому підступ?

Програми гарантованої вагітності в Іспанії звучать так чудово. Якщо у вас не вийде, ви отримаєте свої гроші назад. Так в чому ж підступ? Чому клініки репродукції в Мадриді або Барселоні роблять таку пропозицію?

Річ у тім, що така пропозиція часто робиться лише парам з високими шансами на успіх, і, можливо, більшість з них завагітніють до того, як використають три або шість вже оплачених циклів.

Витрати, які не покриваються програмою гарантії вагітності, є наступними:

  • Скринінгові процедури, включаючи аналізи крові, спермограму та оцінку стану матки.
  • Витрати на моніторинг, включаючи візити до лікаря та ультразвукове сканування.
  • Витрати на препарати для лікування безпліддя
  • Анестезія для вилучення яйцеклітин
  • Витрати на більш базові процедури ЕКЗ, такі як інкубація, ICSI, передімплантаційна генетична діагностика (PGD), культивування бластоцисти і кріоконсервація.
  • Якщо ви використовуєте донора яйцеклітин або сурогатну матір, агентські та судові витрати.
  • Витрати на збереження ембріонів

Деякі програми гарантування вагітності покривають деякі з перерахованих вище витрат, але обов’язково попросіть детальне пояснення того, що покривається, а що ні, перш ніж підписуватись на програму.

Важливе зауваження: Переконайтеся, що програма відшкодування витрат на ЕКЗ в Іспанії визначає успіх як народження дитини. Це пов’язано з тим, що деякі програми визначають успіх як позитивний тест на вагітність або вагітність, яка досягла певної кількості тижнів. Це означає, що якщо у вас стався викидень, ви не отримаєте відшкодування.

Навіщо реєструватися?

Незважаючи на всі ці недоліки, все ж є вагомі причини для того, щоб підписатися на програму гарантованої вагітності в Іспанії. По-перше, якщо у вас не вийде завагітніти, ви принаймні отримаєте частину своїх грошей назад. Це може дозволити вам продовжити пошуки дитини або, принаймні, виплатити частину боргів, які ви взяли на себе, намагаючись завагітніти.

Ще одна причина, чому пари реєструються – це душевний спокій. Вони розуміють, що ризикують платити більше за цикл, ніж якби робили це по одному циклу, але почуваються краще, знаючи, що якщо їм не вдасться завагітніти, вони не будуть повністю розорені.

Більше того, оскільки програми розподілу ризиків, як правило, вимагають, щоб ви взяли участь у певній кількості циклів, щоб отримати свої гроші назад, ваші шанси вибути з програми або відмовитися від неї є нижчими.

Наприклад, навіть якщо ви відчуваєте, що вам хочеться здатися після невдачі на другому циклі, ви можете продовжити участь у третьому, тому що не хочете втратити свій шанс на відшкодування. І цей третій цикл може бути тим, що вам підійде.

Що вважається успіхом?

Чи вважає програма відшкодування позитивний тест на вагітність успіхом? Чи ґрунтується вона на досягненні певного етапу вагітності, наприклад, на спостереженні серцебиття або досягненні 16-го тижня?

В ідеалі, ви хочете, щоб програма відшкодування вважала успіхом народження живої дитини. Якщо це так, у нас є рішення для вас.

Ось програма, яку ми можемо вам запропонувати:

  • Авторитетна клініка в Барселоні;
  • Включає 3 повних цикли ЕКЗ з донорськими яйцеклітинами (або власними яйцеклітинами), кріоконсервацію ембріонів, медикаментозне лікування та цикли перенесення ембріонів;
  • Без обмежень за часом. Ви самі вирішуєте, коли зупинитися;
  • Якщо дитина не народилася, відшкодовується 100% вартості.

Висновок

Ми допоможемо вам досягти успіху в лікуванні, причому за конкурентною ціною.

Якщо вас цікавитьпрограма гарантованої вагітності в Іспанії або будь-яка інша програма допоміжних репродуктивних технологій, зв’яжіться з нашим координатором.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через повідомлення в Whatsapp або електронною поштою для проведення безкоштовної попередньої діагностики.

2

Médecin

Якщо лікар зможе відповідати вашим цілям, ми надішлемо вам безкоштовну персоналізовану пропозицію без жодних зобов’язань.

І якщо ви погодитеся, ми організуємо для вас: таксі, готель, лікування, медикаменти і приємну екскурсію по місту.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️