Ліпосакція живота в Туреччині

ліпосакція 1
Написано Émilie

Зосередьтеся на ліпосакції живота в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної підтяжки живота в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію живота в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на ліпосакцію живота в Туреччині

Середня ціна на ліпосакцію живота в Туреччині в Стамбулі становить 2 200 євро, мінімальна ціна – 1 900 євро, максимальна – 2 400 євро. Операція проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

Ліпосакція живота2200 €
Ліпосакція стегон1600 €
Ліпосакція сідниць2200 €
Ліпосакція лобка1400 €

Повторні вагітності, низка дієт або спадковість призводять до того, що на животі може накопичуватися надлишок жиру. Черевний пояс – це, безумовно, найскладніша частина тіла, від якої найважче позбутися. Неприваблива опу клість, яку навіть спорт, не кажучи вже про дієти, не може змусити зникнути.

Медичний туризм стає все більш поширеною практикою. Ліпосакцію живота проводять досвідчені пластичні хірурги. У Туреччині це поєднується з відмінним доглядом і нижчими цінами, ніж в інших країнах. Чому б не поїхати в Стамбул на ліпосакцію живота в Туреччині?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
До і після моделювання підтяжки живота

Що таке підтяжка живота?

Ліпосакція живота – це процедура косметичної хірургії в Туреччині, яка передбачає видалення зайвого жиру з області живота. Мета – позбутися жирових відкладень, які не вдалося видалити за допомогою дієт або занять спортом. Мета – відновити або покращити гармонійну фігуру. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Хоча ліпосакція живота видаляє надлишки жиру, вона не впливає на вісцеральний жир. Тому ця процедура косметичної хірургії не підходить для лікування надмірної ваги або ожиріння. Натомість, вона усуває “галіфе”, “галіфе” та надлишок жиру після вагітності, дотримання дієти або гормональних змін.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Моделювання до і після ліпосакції живота

Ця малоінвазивна хірургічна процедура включає в себе невеликі розрізи шкіри для введення канюль. Канюлі відсмоктують жирові відкладення в певних ділянках живота, зокрема, під шкірою під пупком і навколо нього.

Жирова тканина, що знаходиться там, має м’яку, розріджену текстуру. Вона легко піддається аспірації. Ліпосакція не зачіпає глибокий підшкірний жир, біля кишечника і всередині живота.

Проводиться в амбулаторних умовах, довіряється досвідченому пластичному хірургу для отримання задовільного результату, корекції контурів тіла і гарантованого плоского живота.

Фото до і після

Які переваги ліпосакції живота?

Хоча більшість кандидатів на ліпосакцію живота прагнуть отримати плоский живіт, ця косметична операція в першу чергу допомагає гармонізувати фігуру. Вона дає можливість позбутися непривабливих локальних жирових валиків, особливо навколо стегон. Звісно, після видалення надлишків жиру живіт стає більш гладким і плоским.

Відео про ліпосакцію живота
  • У чоловіків ліпосакція живота може поєднуватися з ліпоскульптурою живота. Це передбачає зміну форми м’язів черевного пояса за допомогою дуже специфічної техніки.
  • Ужінок ліпосакцію живота можна поєднувати з ліпосакцією стегон або колін для отримання гармонійної фігури.

Хто може зробити ліпосакцію живота в Туреччині?

Ця косметична операція доступна як чоловікам, так і жінкам з локальними надлишками жиру. Вона підходить пацієнтам із середнім індексом маси тіла та шкірою, яка зберегла свою еластичність.

Calcul de l'IMC
Розрахунок індексу маси тіла

Процедура може бути невдалою для людей з надлишком шкіри або м’язовим провисанням після схуднення. У такому випадку можна розглянути інший вид пластичної та естетичної хірургії – абдомінопластику.

Ліпосакція живота в Туреччині доступна з 18 років, у пацієнтів, чия вага стабільна, а шкіра еластична. Якщо у вас надмірна вага і ви хочете мати плоский живіт, ми рекомендуємо вам схуднути, перш ніж розглядати ліпосакцію живота.

Які існують різні методи ліпосакції живота в Туреччині?

У Туреччині, зокрема в Стамбулі, клініки оснащені найкращою медичною інфраструктурою та найсучаснішими технологіями для досягнення бездоганного результату ліпосакції живота. Ви можете вибрати одну з декількох методик ліпосакції живота:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Моделювання до і після ліпосакції живота
  • Ліпосакція: це класична методика видалення надлишків локального жиру за допомогою канюль.
  • Вазер-ліпосакція, лазерна методика високої чіткості, яка використовує ультразвук для руйнування надлишкових жирових клітин, після чого жир легше витягується за допомогою мікроканюль.
  • Щадна ліпосакція: ця процедура використовується для видалення невеликого животика з невеликою кількістю жиру. Невеликі канюлі або шприц використовуються для видалення невеликої кількості жиру.

Як проводиться ліпосакція живота в Туреччині?

Щоб розглянути ліпосакцію живота в Туреччині, вам потрібно вже вибрати клініку в Стамбулі. Після того, як ви вибрали клініку, перша віртуальна зустріч дозволить вам познайомитися з вашим хірургом і пояснити ваші цілі та очікування.

Silhouette féminine
Жіноча фігура

Перша консультація

Ця початкова дистанційна консультація дозволить нам оглянути ваше тіло і визначити зони, які підлягають лікуванню. Під час цього клінічного огляду хірург також пояснить ризики та протипоказання такої операції.

Він також розповість, яких запобіжних заходів слід вжити перед операцією (відмовитися від куріння, вживання алкоголю, прийому ліків і т.д.). Він також може попросити вас пройти передопераційне обстеження. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Друга консультація

Після прибуття до Стамбулу ви пройдете другу консультацію з хірургом. Ця зустріч дозволить йому або їй оглянути ваш живіт і зробити остаточну оцінку операції та необхідної підготовки. Ви також зустрінетеся занестезіологом, щоб визначити тип анестезії, який буде використовуватися у великий день.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Малюнок хірурга на животі пацієнта

Операція

У день “Д” вами опікуватиметься медичний персонал. Зазвичай лікування проводиться під загальним нарко зом. Однак, у випадку щадної ліпосакції може бути застосована місцева анестезія. Процедура триває від 1 до 2 годин.

Хірургічним фломастером лікар-косметолог позначить зону, яку потрібно обробити. Після дезінфекції живота він зробить приховані розрізи в складці пупка. Потім він вставить канюлю, підключену до відсмоктувача.

Після того, як весь жир буде видалено, хірург ретельно запечатує розрізи. В кінці процедури він перев’язує рубець.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Схема ліпосакції стегон і гомілок

Після підтяжкиживота слідує період відновлення від 2 до 4 годин або нічне перебування в клініці, а потім 2-3 дні відпочинку для належного відновлення. Вам також будуть призначені знеболюючі препарати. Після закінчення цього періоду відновлення ви зможете повернутися до активного життя. Заплановані регулярні огляди у хірурга.

Після операції

Кілька днів вам доведеться носити компресійний корсет, щоб запобігти скупченню крові або появі набряків і гематом. У перші кілька тижнів після операції на прооперованій ділянці можуть з’явитися синці.

Вони зменшаться через 6-8 тижнів. Через 6 місяців всі сліди ліпосакції живота зникнуть. Ви також можете помітити втягування шкіри.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Моделювання до і після ліпосакції живота

Щоб результати ліпосакції живота в Туреччині були бездоганними, рекомендується дотримуватися здорової, збалансованої дієти, щоб запобігти поверненню ваги. Підтримувати фігуру можна за допомогою регулярних фізичних вправ.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час ліпосакції живота можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Синюшні синці;
  • Оніміння та синці;
  • Некроз шкіри;
  • Проблеми з серцем і нирками;
  • Зміна кольору шкіри;
  • Набряки.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії ліпосакція живота не є забороненою. Вона дозволена, якщо має на меті усунути дефект, що впливає на тіло.

Щоб допомогти вам пересуватися під час перебування в Стамбулі та в нашому закладі, ми надаємо послугу прокату інвалідного візка.

Які ризики ліпосакції живота?

Крім набряків, набряків і синців, ліпосакція живота – це операція з невеликими ризиками. Це безпечна процедура, якщо її виконує досвідчений хірург. Єдиний ризик – перфорація кишечника при проходженні канюлі через черевну порожнину.

Тому важливо ретельно обирати хірурга і зупинити свій вибір на авторитетному практикуючому лікарі з досвідом.

Coordinatrice avec une patiente
Медичний координатор з пацієнтом

У Стамбулі працюють найкращі в світі фахівці з косметичної хірургії та медицини. Вони затребувані скрізь, а їхня репутація поширюється далеко за межі Європи. Вони провели тисячі ліпосакцій з успішністю 95%.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває підтяжка живота в Туреччині?

Ліпосакція живота передбачає постійне видалення жирових клітин. Теоретично, це може тривати все життя. Однак ви повинні бути обережними, щоб не набрати зайву вагу, оскільки це може призвести до рецидиву.

Ліпосакція – це хірургічна операція, яка може викликати помірний або сильний біль під час одужання. Лікар розповість вам про це під час консультації, щоб психологічно підготувати вас до процедури.

Ліпосакція в Туреччині є досить добре контрольованою хірургічною операцією, яка має 90% успіху. Тим не менш, вкрай важливо переконатися, що ви звертаєтеся в хороші клініки, де працюють компетентні хірурги.

Перевага ліпосакції полягає в тому, що жирові клітини видаляються механічно, а отже, назавжди. Все, що вам потрібно робити – це займатися фізичними вправами і дотримуватися здорової дієти, щоб зберегти цю зону недоторканою.

Оскільки ліпосакція живота передбачає видалення жирових клітин, логічно, що після неї відбувається схуднення. Однак ця втрата ваги є помірною і становить від 2 до 5 кг.

Операція з підтяжки живота триває близько 2 годин. Однак необхідно враховувати до- і післяопераційні процедури. Ось чому цей тип операції вимагає 7-денного перебування в Туреччині.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️